ΜΙΛΑΝ

Σπάει τα... ταμεία για Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς η Μίλαν

Lazio's Sergej Milinkovic-Savic takes on Zulte Waregem's goalkeeper Nicola Leali during a Europa League group K soccer match between Lazio and Zulte Waregem, at the Rome Olympic Stadium, Thursday, Sept. 28, 2017 (AP Photo/Andrew Medichini)
Lazio's Sergej Milinkovic-Savic takes on Zulte Waregem's goalkeeper Nicola Leali during a Europa League group K soccer match between Lazio and Zulte Waregem, at the Rome Olympic Stadium, Thursday, Sept. 28, 2017 (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Αποφασισμένη να αποκτήσει με... κάθε κόστος τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς είναι η Μίλαν, καθώς επιχειρεί την οικονομική υπέρβαση για τα χαρισματικά πόδια του "πολυεργαλείου" της Λάτσιο.

Ουρά σχηματίζουν τα ευρωπαϊκά "μεγαθήρια" για τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς -που αποτελεί ένα από τα πιο hot ονόματα του μεταγραφικού παζαριού- με τη Μίλαν να κάνει δυναμικό "μπάσιμο", ώστε να κάνει δικό της το 23χρονο "διαμάντι" της Λάτσιο.

Σύμφωνα με το "CalcioMercato", οι Μιλανέζοι επιθυμούν αρχικά να εντάξουν τον διεθνή με τους "πλάβι" μέσο στο δυναμικό τους με την μορφή δανεισμού, πληρώνοντας ενοίκιο 40 εκατ. ευρώ στον σύλλογο της Ρώμης, ενώ στη συμφωνία συμπεριλαμβάνεται option αγοράς το επόμενο καλοκαίρι ύψους 70 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, οι "ροσονέρι" εμφανίζονται πρόθυμοι -εκτός από χρήματα- να παραχωρήσουν και έμψυχα ανταλλάγματα, ώστε να δελεάσουν την ομάδα της "αιώνιας πόλης", παραχωρώντας τον Φάμπιο Μπορίνι.

Η ομάδα του Μιλάνου έχει καταθέσει σούπερ προσφορά, ευελπιστώντας να πετύχει το "coplo grosso" με τον πολυδιάστατο χαφ, που αποτελεί το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο των "λατσιάλι".

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο υψηλόσωμος Σέρβος (1.91 μ.) -που δεσμεύεται με συμβόλαιο για 4 ακόμη χρόνια από τους πρωτευουσιάνους- προέρχεται από εξαιρετική σεζόν, καταγράφοντας 48 εμφανίσεις, 14 γκολ και 9 ασίστ ανεξαρτήτως διοργάνωσης, όντας ακρογωνιαίος λίθος για τους "αλμπισελέστι".

Photo Credits: AP Photo/Andrew Medichini

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ