ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τεχνικός διευθυντής Μίλαν: "Δεν έχουμε καμία πρόταση για Ιγκουαΐν, ούτε ζήτησε να φύγει"

AC Milan's Gonzalo Higuain gestures after missing a scoring chance during a Serie A soccer match between AC Milan and Torino , at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Dec. 9, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Ιγκουαΐν AP

Ανατροπή σκηνικού. Ο τεχνικός διευθυντής της Μίλαν, Λεονάρντο, διέψευσε τις φήμες ότι συμφωνήθηκε με την Τσέλσι η ανταλλαγή των Γκονσάλο Ιγκουαΐν - Άλβαρο Μοράτα.

Προ ημερών το "Sport MediaSet" ανέφερε σε ρεπορτάζ του ότι οι Ιγκουαΐν και Μοράτα θα αλλάξουν φανέλες. Ότι ο Αργεντινός επιθετικός θα συνεχίσει στην Τσέλσι και ο Ισπανός φορ θα υπογράψει στη Μίλαν. Ο τεχνικός διευθυντής των "ροσονέρι", Λεονάρντο, βγήκε μπροστά και διέψευσε το ρεπορτάζ, που έκανε τον γύρο της Ευρώπης.

Ο Βραζιλιάνος δήλωσε: " Είναι δύσκολο να διαχειριστείς έναν επιθετικό όταν δεν σκοράρει. Ο Ιγκουαΐν πρέπει να βρει τον εαυτό του, ζει σε διαφορετική κατάσταση. Έφυγε από τη Γιουβέντους, είναι εδώ δανεικός, είναι σημαντικός για εμάς και το ξέρει. Δεν έχουμε λάβει καμία προσφορά από την Τσέλσι.

Κανείς δεν μας τον ζήτησε και ο ίδιος δεν ζήτησε να αποχωρήσει. Όπως και να 'χει, στη Μίλαν κρατάμε μόνο τους παίκτες που θέλουν να μείνουν εδώ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

AP Photo/Luca Bruno

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ