ΜΙΛΑΝ

Το πέναλτι στο Τότεναμ - Μάντσεστερ Σίτι έφερε οργή στην Μίλαν!

Το πέναλτι στο Τότεναμ - Μάντσεστερ Σίτι έφερε οργή στην Μίλαν!

Εκείνοι που γκρίνιαξαν περισσότερο και από τους παίκτες της Τότεναμ για το κερδισμένο πέναλτι της Μάντσεστερ Σίτι στον προημιτελικό του UCL ήταν οι άνθρωποι της... Μίλαν! Διαβάστε το γιατί.

Η Τρίτη δεν ήταν η τυχερή βραδιά της Μάντσεστερ Σίτι σε καμία περίπτωση. Όχι μόνο γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Τότεναμ με το γκολ του Σον στο 78', στον πρώτο προημιτελικό Champions League μεταξύ των δύο ομάδων αλλά στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης έχασε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει όταν ο Ουγκό Λορίς απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Σέρχιο Αγκουέρο.

Για αυτό το πέναλτι υπέρ της Σίτι, το οποίο υποδείχτηκε από το διαιτητή Κάιπερς (έκανε χρήση του VAR) όταν η μπάλα βρήκε στον σηκωμένο αγκώνα του Ντάνι Ρόουζ από σουτ του Ραχίμ Στέρλινγκ, οι φίλοι και οι παίκτες της Τότεναμ διαμαρτυρήθηκαν, όμως ταυτόχρονα "φώναξαν" για άλλο λόγο οι άνθρωποι της... Μίλαν.

Αιτία το ματς που έδωσε πριν λίγα 24ωρα στο Τορίνο η ομάδα του Γκατούζο όταν ηττήθηκε με 2-1 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους με ανατροπή, με τους "ροσονέρι" να έχουν στο μυαλό τους μία φάση-καρμπόν που διαδραματίστηκε στο "Allianz Arena" και για την οποία πάρθηκε διαφορετική απόφαση.

Το πέναλτι στο Τότεναμ - Μάντσεστερ Σίτι έφερε οργή στην Μίλαν!

Συγκεκριμένα, όταν ο Σάντρο σταμάτησε τη μπάλα με προτεταμένο το χέρι, όπως ακριβώς έκανε και ο Ρόουζ, δεν τιμωρήθηκε αναλόγως από τον διαιτητή Φάμπρι (έδειξε να συνεχιστεί το ματς) και αυτό εξόργισε τον Λεονάρντο, τον Γκατούζο και τους παίκτες της Μίλαν

Ένας εξ αυτών, ο Ματέο Μουσάτσιο δεν έχει ξεχάσει εκείνη τη φάση και όταν είδε να σφυρίζεται πέναλτι σε ανάλογη φάση στο Τότεναμ - Μάντσεστερ Σίτι, δεν μπορούσε να μην ανεβάσει το video, θέλοντας να δείξει τον προβληματισμό για τα "δύο μέτρα και δύο σταθμά" που έβγαλαν αδικημένη την Μίλαν.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ