ΜΙΛΑΝ

Τσαλχάνογλου: "Αυτή ειναι η πραγματική Μίλαν, μπράβο σε Ίμπρα και Πιόλι"

AC Milan's Hakan Calhanoglu, top, celebrates with his teammate Zlatan Ibrahimovic after scoring his side's opening goal during the Serie A soccer match between Lazio and AC Milan at the Rome Olympic stadium, Saturday, July 4, 2020. (AP Photo/Riccardo De Luca)
AC Milan's Hakan Calhanoglu, top, celebrates with his teammate Zlatan Ibrahimovic after scoring his side's opening goal during the Serie A soccer match between Lazio and AC Milan at the Rome Olympic stadium, Saturday, July 4, 2020. (AP Photo/Riccardo De Luca) AP PHOTO/RICCARDO DE LUCA

Ο Χακάν Τσαλχάνογλου δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την κατακόρυφη βελτίωση της Μίλαν και απέδωσε την άνοδο της στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς καθώς και στον Στέφανο Πιόλι.

Το πρώτο μισό της σεζόν βρήκε την Μίλαν να απογοητεύει το κοινό της με τις υποτονικές εμφανίσεις της όμως στο τελευταίο διάστημα εμφανίζει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο και πλέον διεκδικεί επί ίσοις όροις με Ρόμα και Νάπολι την 5η θέση που δίνει απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League.

Ένας από τους βασικούς συντελεστές της ανάκαμψης των ροσονέρι είναι ο Χακάν Τσαλχάνογλου που μετράει πλέον 8 γκολ και ισάριθμες ασίστε στη φετινή Serie A, με τον Τούρκο μεσοεπιθετικό να αποδίδει από την πλευρά του τα ένσημα στον συμπαίκτη του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αλλά και στον προπονητή του Στέφανο Πιόλι.

"Η Μίλαν των τελευταίων μηνών είναι η πραγματική Μίλαν. Θέλουμε πάντα να νικάμε, τώρα έχουμε σπουδαία νοοτροπία και μεγάλο πάθος χάρη στον Ζλάταν που μας βοηθάει πολύ,

Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς, βοηθάει πολύ την ομαδα", είπε για τον "Ίμπρα" ο πρώην άσος της Μπάγερ Λεβερκούζεν, και πρόσθεσε αναφορικα με τον Πιόλι:

"Ο προπονητής είναι πολύ σημαντικός, όχι μόνο για μένα, μας ακούει και θέλει να ξέρει τι σκεφτόμαστε, Δουλέψαμε πολύ όλοι σε μία δύσκολη περίοδο, τώρα είμαστε ομάδα, Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσε, επειδή πάρα πολύς κόσμος έγραφε διάφορα για τον Ράγκνικ,

Ο Πιόλι συμπεριφέρθηκε πάντα ως επαγγελματίας για να φέρει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πρόοδο στην ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μίλαν: Κοντά σε νέα συμφωνία με Ιμπραχίμοβιτς - Ντοναρούμα
TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ