ΜΙΛΑΝ

"Χαιρετάει" από Μίλαν ο Μπάκα

AC Milan forward Carlos Bacca waves to supporters during a training at the Milanello sport center, in Carnago, Italy, Wednesday, July 5, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan forward Carlos Bacca waves to supporters during a training at the Milanello sport center, in Carnago, Italy, Wednesday, July 5, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η παρουσία του Κάρλος Μπάκα στη Μίλαν κρίνεται περιττή, με τον Κολομβιανό επιθετικό να αναζητά τρόπους διαφυγής από το "Σαν Σίρο", εξετάζοντας το ενδεχόμενο της επιστροφής στα γνώριμα λημέρια της La Liga.

Πωλητήριο βάζει στον Κάρλος Μπάκα η Μίλαν, καθώς θέλει να "ξεφορτωθεί" τον ανεπιθύμητο Κολομβιανό φορ, ο οποίος... περισσεύει στο ιταλικό ρόστερ και σκέφτεται σοβαρά το comeback στην ισπανική πραγματικότητα, για τρίτη φορά στην καριέρα του.

Σύμφωνα με το "calciomercato.com", η Βιγιαρεάλ -που είχε νοικιάσει τον 31χρονο στράικερ την προηγούμενη σεζόν- θέλει να μετατρέψει από δανεικό σε μόνιμο το λάτιν "κανόνι", που ήταν on fire στην Primera Division, βρίσκοντας δίχτυα 15 φορές σε σύνολο 35 εμφανίσεων.

Εκτός από το "κίτρινο υποβρύχιο", όμως, ο διεθνής με τους "καφετέρος" κυνηγός φέρεται να απασχολεί μεταγραφικά και άλλες ομάδες από την ισπανική ποδοσφαιρική αρένα, σε μία "ταυρομαχία" με έπαθλο τα... πόδια του έμπειρου γκολτζή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σέντερ φορ των "ροσονέρι" απέρριψε τον προηγούμενο μήνα "χρυσή" πρόταση πολλών... καρατίων από την Τραμπζονσπόρ.

Οι "καταιγίδες από τη Μαύρη Θάλασσα" επιχείρησαν το εκκωφαντικό "μπαμ", στρώνοντας χαλί 5 εκατ. ευρώ plus bonus υπογραφής 2 εκατ., ώστε να υποδεχθούν στην Τραπεζούντα τον διεθνή Κολομβιανό άσο, ο οποίος -ωστόσο- δεν υπέκυψε στη θέα των χρημάτων, αφήνοντας στα... κρύα του λουτρού το τουρκικό κλαμπ.

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο άλλοτε άσος της Σεβίλλης δεν χωράει στη Μίλαν, η οποία τον έχει βγάλει στο... σφυρί, αν και τον δεσμεύει με συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ