ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιώργος Σαμαράς για ΟΦΗ: "Το όνειρό μου δεν θα πραγματοποιηθεί, αλλά ήξερα ότι θα γυρίσω"

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΦΗ ΜΙΧΑΛΗ ΜΠΟΥΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
Σαμαράς, Πουρσανίδης, Μπούσης EUROKINISSI

Ο α' αντιπρόεδρος του ΟΦΗ, Γιώργος Σαμαράς, υποστήριξε ότι ήταν όνειρό του που δεν πραγματοποιήθηκε να αγωνιστεί στο Γεντί Κουλέ, αλλά επεσήμανε πως τώρα είναι έτοιμος να προσφέρει "για το καλύτερο της πόλης και του νησιού μας".

Ο Γιώργος Σαμαράς ξεκίνησε να παίζει μπάλα στις ακαδημίες του ΟΦΗ, αλλά στην πρώτη ομάδα δεν αγωνίστηκε ποτέ. Ύστερα από 16 χρόνια σπουδαίας καριέρας επέστρεψε στην ομάδα του τόπου του για να προσφέρει από το πόστο του α' αντιπροέδρου, με τη νέα διοίκηση του Μιχάλη Μπούση.

Ο 33χρονος, που αγωνίστηκε 79 φορές με την Εθνική Ελλάδας αγωνιζόμενος σε Euro και Παγκόσμιο, αποφάσισε να αποσυρθεί από τη δράση για να ασκήσει διοίκηση στην ομάδα του Ηρακλείου. Την Πέμπτη (18/10) βρέθηκε στο ίδιο πάνελ με τον νέο μεγαλομέτοχο Μιχάλη Μπούση, αλλά και τους Ηλία Πουρσανίδη (β' αντιπρόεδρος) και Γιάννη Σαμαρά (διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος).

Ο Σαμαράς, ο οποίος αγωνίστηκε σε Χέρενφεϊν, Μάντσεστερ Σίτι, Σέλτικ, Γουέστ Μπρομ, Αλ Χιλάλ, Ράγιο Οκλαχόμα, Σαραγόσα και Σάμσουνσπορ, ανέφερε: " Γυρίζουμε σπίτι μας μαζί με τον πατέρα μου. Επιστρέψαμε για το καλύτερο της πόλης και του νησιού μας. Δεν θα πω πολλά, είμαστε εδώ να βοηθήσουμε την ομάδα και τα νέα παιδιά. Σίγουρα θα κάνουμε λάθη, θα έχουμε επιτυχίες αλλά οι νοοτροπίες μας δεν θα αλλάξουν. Δεν μας ενδιαφέρει τι γίνεται στις άλλες ομάδες. Έχουμε ένα στόχο, ένα σκοπό και αν μείνουμε μόνοι μας, θα ξέρουμε ότι έχουμε πίσω μας ένα ολόκληρο νησί.

Να ευχαριστήσω τον Μιχάλη (σ.σ. Μπούσης) γιατί όλο αυτό το είχα στο μυαλό μου για δύο ολόκληρα χρόνια και με την βοήθεια του Ηλία (σ.σ. Πουρσανίδης) είδε το όνειρό μας μέσα στα μάτια του και να τον ευχαριστήσω που βρισκόμαστε εδώ. Έχουμε ευθύνες στους μετόχους, οι οποίοι έδωσαν με χαρά τις μετοχές τους, τις οποίες θα κουβαλήσουμε και θα πορευτούμε".

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΦΗ ΜΙΧΑΛΗ ΜΠΟΥΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
Σαμαράς, Πουρσανίδης, Μπούσης EUROKINISSI

Για το αν πήρε συμβουλές από παλιούς συμπαίκτες του που έγιναν διοικούντες και αν σκεφτόταν την επιστροφή του ΟΦΗ σε τέτοιο πόστο:

"Είναι κάτι καινούριο για μένα. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν, δεν πήρα κάποια συμβουλή, δεν χρειαζόμουν, έχω τον Γιάννη δίπλα μου, μιλάμε αρκετά στο σπίτι. Σέβομαι όλα τα παιδιά, μίλησα με τον Κατσουράνη, αλλά για άλλα πράγματα. Στα 23-24 αν με ρωτούσατε, θα έλεγα ότι θα γύριζα στον ΟΦΗ σαν ποδοσφαιριστής. Μετά τα 30 ότι θα γύριζα σε αυτό το πόστο. Το όνειρό μου από μικρός ήταν πάντα να αγωνιστώ στο Γεντί Κουλέ. Δεν θα πραγματοποιηθεί, αλλά σημασία έχει ότι είμαστε εδώ για να προσφέρουμε, έστω και από άλλο πόστο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπούσης για ΟΦΗ: "Ποτέ στη ζωή μου δεν έκανα κάτι για να χάσω"
ΟΦΗ: Πρόεδρος ο Μπούσης, αντιπρόεδρος ο Γιώργος Σαμαράς

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ