ΟΦΗ

Κορονοϊός: Συνεχίζεται κανονικά ο σχεδιασμός στον ΟΦΗ

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παρά την κρίση και την εξάπλωση του κορονοϊού, οι άνθρωποι του ΟΦΗ συνεχίζουν να δουλεύουν πάνω στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Ο κορονοϊός έχει προκαλέσει την πλήρη αβεβαιότητα και το "πάγωμα" κάθε αθλητικής δραστηριότητας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ο ΟΦΗ, ο οποίος ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στην 5η θέση, έχοντας εξασφαλίσει με τα τωρινά δεδομένα ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, είχε ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό του για την επόμενη σεζόν.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου των Κρητικών, πριν την εξάπλωση του ιού στην Ευρώπη, είχε κάνει τουρ σε Αγγλία, Βέλγιο, Ολλανδία και Γερμανία για την εξέταση μεταγραφικών στόχων, αλλά και προπονητικών κέντρων για την προετοιμασία. Μπορεί, πλέον, ο κορονοϊός να κρατάει καθηλωμένους τους ανθρώπους του ΟΦΗ, όμως ο σχεδιασμός δεν σταματάει και οι διεργασίες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, έστω και από το σπίτι. Στόχος είναι να υπάρχει ετοιμότητα, όταν η καραντίνα αποτελέσει παρελθόν.

Όσο για τους παίκτες του Γιώργου Σίμου, συνεχίζουν επίσης τη δουλειά τους από την οικεία τους ακολουθώντας οδηγίες του γυμναστή της ομάδας, Γιάννη Κεσόγλου και άπαντες περιμένουν πότε η κανονικότητα θα επιστρέψει στη ζωή και μαζι στον αθλητισμό, προκειμένου να ξαναμπούν στο γήπεδο.

Πάντως, οι άνθρωποι του ΟΦΗ προσπαθούν να στείλουν ένα αισιόδοξο μήνυμα και συμμετέχουν σε ένα δικό τους "Toilet Paper Challenge" μένοντας στο σπίτι τους.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ