ΟΦΗ

Ναμπί: "Να επιστρέψω στην Αγγλία μέσα από τον ΟΦΗ"

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο 24χρονος μέσος του ΟΦΗ, Αντίλ Ναμπί, υποστήριξε στο BBC ότι μέσα από τις εμφανίσεις του με την ομάδα του Ηρακλείου θέλει να επιστρέψει στην Αγγλία στο μέλλον και ξεχώρισε ως κορυφαία στιγμή της καριέρας του όταν έπαιξε μαζί με τον Ρομπέρτο Κάρλος.

Όταν ήλθε στο Ηράκλειο κανείς δεν ήξερε το όνομά του. Ο Αντίλ Ναμπί συστήθηκε στο ντεμπούτο του με τον ΟΦΗ στο ελληνικό κοινό. Δύο υπέροχες εκτελέσεις φάουλ του 24χρονου Άγγλου - πακιστανικής καταγωγής - μέσους άφησαν σαφέστατο δείγμα γραφής στη νίκη επί του Παναιτωλικού.

Μιλώντας στο BBC υποστήριξε ότι μέσα από τις εμφανίσεις του με την ομάδα του Ηρακλείου θέλει να επιστρέψει στην Αγγλία στο μέλλον (αγωνίστηκε με την ομάδα νέων της Γουέστ Μπρομ, αλλά και με τις Πίτερμπρο και Νιούτον), ενώ ξεχώρισε ως κορυφαία στιγμή της καριέρας του όταν έπαιξε μαζί με τον Ρομπέρτο Κάρλος στην Ντέλχι Ντάιναμος (ο Βραζιλιάνος ήταν παίκτης-προπονητής).

"Η μεταγραφή στην Ελλάδα είναι τρελή. Ο κόσμος με γνωρίζει στο δρόμο μετά από μόλις ένα ματς. Όλες οι ομάδες που έχω παίξει σέβονται ότι είμαι μουσουλμάνος και έχουν την κουζίνα με τα ανάλογα φαγητά που επιτρέπονται.

Έπαιξε μαζί με τον Ρομπέρτο Κάρλος στην Ινδία. Είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ντρέπομαι και να μιλήσω. Οι στόχοι και οι φιλοδοξίες μου παραμένουν μεγάλες. Μπορεί να λένε ότι δεν "έπιασα" στη Γουέστ Μπρομ, αλλά ελπίζω μια μέρα να ξαναπαίξω στην Αγγλία και να πάρω την ευκαιρία που μου αξίζει. Το πέρασμά μου από την Ελλάδα θα με βοηθήσει.

Οι γονείς μου είναι υπερήφανοι για την ποδοσφαιρική μου διαδρομή και μου επέτρεψαν να την ακολουθήσω σε μια εποχή που οι περισσότεροι στέλνουν τα παιδιά τους στο μπόξινγκ, το κρίκετ, το τένις", υποστήριξε ο Αντίλ Ναμπί.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ