ΟΦΗ

Ναμπί: "Ο ΟΦΗ στους πρωταγωνιστές του ελληνικού ποδοσφαίρου"

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο σκόρερ της νίκης (3-2) και παραμονής του ΟΦΗ, Αντίλ Ναμπί, υποστήριξε ότι το επίπεδο της ομάδας δεν είναι να παλεύει για την παραμονή. Τι δήλωσαν οι Γιακουμάκης και Κοροβέσης.

Ο ΟΦΗ νίκησε 3-2 τον Πλατανιά στο συγκλονιστικό μπαράζ του Ηρακλείου με απίστευτη εκτέλεση φάουλ του Ναμπί στο 90+5' και παρέμεινε στην πρώτη κατηγορία.

Ο 25χρονος Άγγλος μέσος υποσχέθηκε ότι η ομάδα του Ηρακλείου θα πρωταγωνιστήσει την επόμενη σεζόν και ξεκαθάρισε ότι το επίπεδο δεν είναι να παλεύει για την παραμονή.

"Δεν είμαι μόνο εγώ που έσωσα την κατηγορία όλοι πάλεψαν γι' αυτό. Είμαστε όλοι πολύ φορτισμένοι, υπόσχομαι πως του χρόνου ο ΟΦΗ θα έχει μεγαλώσει και θα είμαστε μια άλλη ομάδα. Είμαι πολύ καλός στο να εκτελώ φάουλ. Είμαστε μια οικογένεια, σκόραρα για όλους, το χαρήκαμε όλοι μαζί", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για την επόμενη σεζόν:

"Ήρθα στον ΟΦΗ για να σώσουμε την κατηγορία, αλλά οι δυνατότητες της ομάδας δεν είναι για να σώσει μόνο την κατηγορία. Ήρθαμε πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές τον χειμώνα για να σώσουμε την κατηγορία, σώσαμε την κατηγορία, αλλά το επίπεδο του ΟΦΗ δεν είναι μόνο για την παραμονή. Θέλουμε ο ΟΦΗ να είναι στους πρωταγωνιστές του ελληνικού ποδοσφαίρου".

Από την πλευρά του ο Γιώργος Γιακουμάκης τόνισε: "Ήταν μια μεγάλη ανοησία. Ελπίζω να μην το ξανακάνω. Πάνω στο πάθος και την ένταση τα ξέχασα όλα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν άξιο αντίπαλο. Μας δυσκόλεψε και στα δύο ματς. Καταφέραμε όμως με ένα γκολ στις καθυστερήσεις να μείνουμε στην κατηγορία.

Αν δούμε το παιχνίδι από την αρχή, χωρίς ευκαιρία μας ισοφάρισαν. Ήμασταν πολύ καλύτεροι. Καταφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο να σκοράρουμε ξανά. Όταν τρως γκολ στο 94’ δεν είναι καθόλου εύκολο. Τα παιδιά και ο κόσμος δεν το έβαλαν κάτω. Το πίστεψαν και αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο μας".

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Νίκος Κοροβέσης: "Δεν πίστευα ποτέ ότι θα ζήσω τέτοιες στιγμές στην καριέρα μου. Ως το τελευταίο δευτερόλεπτο προσπαθήσαμε, το γκολ στο τέλος το έβαλε ο Θεός και τον ευχαριστώ. Κρατάμε τα θετικά και τα αρνητικά. Δέχθηκα πίεση και κριτική, όμως μέσα απ’ αυτά γίνεσαι πιο δυνατός. Έφυγε ένα τεράστιο βάρος από πάνω μου, δεν περιγράφεται. Νιώθω δικαιωμένος για την προσπάθειά μου. Δεν είχα ξαναζήσει κάτι αντίστοιχο, ήταν μοναδικό αυτό που βιώσαμε. Ήταν η κορυφαία στιγμή της καριέρας μου".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ