ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ καταδίκασε το ντροπιαστικό πανό των οπαδών του

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι οπαδοί του ΟΦΗ σήκωσαν απαράδεκτο πανό στον αγώνα με τον ΠΑΣ, το οποίο παρέπεμπε στα επεισόδια του 2001 στο μπαράζ της Ρόδου, όταν φίλος των Ηπειρωτών είχε χάσει το μάτι του. Καταδίκασε την ενέργεια η ομάδα του Ηρακλείου με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Ο ΟΦΗ αντιμετώπισε τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Ηράκλειο για την 27η αγωνιστική της Super League και επικράτησε 1-0 με το γκολ του Βαζ στο 20'. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι οπαδοί των γηπεδούχων σήκωσαν απαράδεκτο πανό κατά των Ηπειρωτών, στο οποίο αναγραφόταν το εξής: "Είναι πολλά τα ψυχολογικά".

Στη λέξη πολλά, το γράμμα "ο" ήταν σχηματισμένο με ένα μάτι, κάτι που παρέπεμπε στα επεισόδια του 2001, στο μπαράζ παραμονής των δύο ομάδων στη Ρόδο, όταν φίλος των Ηπειρωτών είχε χάσει το μάτι του. Η διοίκηση του ΟΦΗ έκανε τις απαραίτητες ενέργειες για να κατέβει το πανό και μετά τη λήξη του ματς εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καταδίκασε την ενέργεια των οπαδών του.

Ο ΟΦΗ καταδίκασε το ντροπιαστικό πανό των οπαδών του

Σε αυτή αναφερόταν τα εξής: "Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 καταδικάζει απερίφραστα την ανάρτηση πανό κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα σε εξέδρα του γηπέδου μας, τα οποία παρέπεμπαν στο παρελθόν. Αυτή η “κόντρα” πρέπει επιτέλους να τελειώσει. Οι δύο ομάδες δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν. Τέτοιες κινήσεις, αλλά και κάθε μορφή βίας δε συνάδουν με το ήθος που πρεσβεύει η ομάδα μας".

Όλα αυτά ενώ πριν από την έναρξη του ματς οι οπαδοί του ΟΦΗ αποθέωσαν τον προπονητή του ΠΑΣ, Γιάννη Πετράκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0: "Ζωντανός" για παραμονή με Βαζ
ΟΦΗ - ΠΑΣ: Η συγκίνηση του Πετράκη στο "Γεντί Κουλέ"
TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ