ΟΦΗ

ΟΦΗ: Αμφίβολος ο Ναμπί για το ματς Κυπέλλου με την Καβάλα

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Νabi, OFI (eurokinissi) ΝABI, OFI (EUROKINISSI)

Την Τρίτη θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή ή μη του Αντίλ Ναμπί στο παιχνίδι της Τετάρτης (4/12) με την Καβάλα για το Κύπελλο Ελλάδας με τον μέσο του ΟΦΗ να έχει ενοχλήσεις στο δικέφαλο του δεξιού ποδιού.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Αντίλ Ναμπί στο παιχνίδι Κυπέλλου του ΟΦΗ με την Καβάλα με την Τετάρτη (4/12) καθώς ο έμπειρος μέσος αισθάνεται ενοχλήσεις στο δικέφαλο του δεξιού του ποδιού και τη Δευτέρα δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την προπόνηση.

Ο Γιώργος Σίμος θα περιμένει να δει αν θα είναι σε θέση να βγάλει το πρόγραμμα την Τρίτη και εν συνεχεία θα αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το ματς όπου ο ΟΦΗ είναι σε δύσκολη θέση έχοντας ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι με 2-0 και ψάχνει όχι μόνο τη νίκη αλλά την επικράτηση με τρία γκολ διαφορά.

Σε αντίθεση με το Ναμπί τη Δευτέρα στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης συμμετείχε ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, ενώ ο Μιγκέλ Μεγιάδο ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με την ΑΕΚ ακολούθησαν για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα πρόγραμμα αποκατάστασης και ασκήσεις ενδυνάμωσης για το πάνω μέρος του σώματος.

Όσοι δεν αγωνίστηκαν στο ματς του περασμένου Σαββάτου (30/11) ακολούθησαν ασκήσεις ενδυνάμωσης για το πάνω μέρος του σώματος, παιχνίδια κατοχής της μπάλας και δίτερμα.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ