ΟΦΗ

ΟΦΗ: Ανανέωσε και μένει μέχρι το 2021 ο Κοροβέσης

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Κοροβέσης γίνεται ο τρίτος ποδοσφαιριστής που ανανεώνει με τον ΟΦΗ, αφού ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2021.

Ο ΟΦΗ συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν. Ήδη έχει ανανεώσει με Γιαννούλη και Σωτηρίου, ενώ έχει ανακοινώσει τη λήξη συνεργασίας με επτά ποδοσφαιριστές. Ο Νίκος Κοροβέσης γίνεται ο τρίτος ποδοσφαιριστής που συμφωνεί με τους Κρητικούς.

Ο 27χρονος αμυντικός, του οποίου το συμβόλαιο έληγε το καλοκαίρι, ανανέωσε για δύο χρόνια ακόμη μέχρι το 2021. Ο Κοροβέσης αποτέλεσε έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες των Κρητικών κατά τη διάρκεια της Super League, αλλά και των μπαράζ απέναντι στον Πλατανιά.

Μάλιστα είναι ο πρώτος σε συμμετοχές ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ έχοντας αγωνιστεί σε 28 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, ενώ έχει πετύχει και ένα γκολ.

"Η χρονιά που πέρασε ήταν ένα μάθημα για μας. Μάθαμε να δουλεύουμε κάτω από πίεση, να πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στο τέλος καταφέραμε να φτάσουμε στο στόχο μας. Πιστέψαμε στο πλάνοκαι δικαιωθήκαμε. Βγήκαμε πιο δυνατοί απ'αυτή τη χρονιά και πρέπει να το κρατήσουμε σαν μάθημα για τις επόμενες.

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον ΟΦΗ. Είναι κάτι που ήθελα πάρα πολύ και δούλεψα σκληρά για να το καταφέρω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές, τα μέλη της διοίκησης και όλους όσοιήταν δίπλα μας όλη τη χρονιά.
Θα ήθελα τα επόμενα χρόνια που θα είμαι εδώ να τους δικαιώσω και να δείξω ακόμα περισσότερα πράγματα.

Η επόμενη χρονιά θα είναι δύσκολη. Θα πρέπει όλοι να φέρουμε τον ΟΦΗ στο επίπεδο που του αξίζει. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, όπως κάνω πάντα καιθα δουλέψω σκληρά. Θέλω να καθιερωθώ στην ομάδα, κάτι που γίνεται μόνο μέσα από δουλειά" δήλωσε ο Κοροβέσης στην επίσημη ιστοσελίδα της κρητικής ομάδας.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ