ΟΦΗ

ΟΦΗ: Αποστολή για Απόλλωνα Λεμεσού και στο βάθος Λεχ Πόζναν

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή που επέλεξε ο Γιώργος Σίμος για το ματς του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Λεμεσού για τον β' προκριματικό του Europa League. Με Λεχ Πόζναν στο γ' προκριματικό η ομάδα του Ηρακλείου εάν περάσει το εμπόδιο των Κυπρίων.

Ο ΟΦΗ υποδέχεται το βράδυ της Πέμπτης (17/9, 20:00) τον Απόλλωνα Λεμεσού στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού του Europa League και όπως δήλωσε και ο Γιώργος Σίμος η ομάδα του Ηρακλείου είναι έτοιμη για την υπέρβαση.

Η αποστολή που επέλεξε ο προπονητής των Κρητικών δεν επιφύλαξε εκπλήξεις. Εκτός είναι έτσι κι αλλιώς οι τραυματίες Τσιλιανίδης και Φερέιρα, ενώ προστέθηκε και ο Βαζ που υπέστη ρήξη χιαστού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Βάις, Σακόρ, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Νέιρα, Ναμπί, Σολίς, Βούρος, Διαμάντης, Γιαννούλης, Φιγκεϊρέδο, Σαρδινέρο, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Μεγιάδο, Κοροβέσης.

Ο ΟΦΗ γνωρίζει ήδη την αντίπαλό του σε περίπτωση που περάσει το εμπόδιο του Απόλλωνα Λεμεσού. Είναι η Λεχ Πόζναν, η οποία νίκησε το βράδυ της Τετάρτης (16/9) 3-0 τη Χάμαρμπι και πέρασε στον τρίτο προκριματικό της διοργάνωσης. Οι αγώνες και στον τρίτο προκριματικό - όπως και στο δεύτερο - είναι μονοί και διεξάγονται την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου.

Εάν περάσει το εμπόδιο του Απόλλωνα Λεμεσού και κοντραριστεί με τη Λεχ Πόζναν, το ματς θα γίνει στο ΟΑΚΑ και όχι στο Ηράκλειο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ