ΟΦΗ

ΟΦΗ: Δεν πήγαν στον Βόλο Ναμπί, Σόουζα

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
Nabi, OFI (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο ΟΦΗ θέλει να δώσει συνέχεια στο εντυπωσιακό του ξεκίνημα στο ματς του Σαββάτου με τον Βόλο αλλά ο Γιώργος Σίμος δεν θα έχει στη διάθεση του τους Ναμπί και Σόουζα.

Με δυο σημαντικές απουσίες ταξίδεψε στο Βόλο για την αναμέτρηση του Σαββάτου με την τοπική ομάδα ο ΟΦΗ καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι Ναμπί και Σόουζα. Ο πρώτος φέτος στα τρία ματς που έχουν προηγηθεί ήταν εκ των κινητήριων μοχλών των κρητικών και βοήθησε τα μέγιστα σε αυτό το σούπερ ξεκίνημα της ομάδας του Ηρακλείου.

Από εκεί και πέρα και πλην της σημαντικής απουσίας του Σόουζα και ο Ουάλεϊ έμεινε εκτός αποστολής με ενοχλήσεις στο αριστερό χέρι ενώ απών είναι και ο Θανάσης Ντίνας. Αντίθετα στην αποστολή μετέχουν οι Κοροβέσης, Μαρινάκης που ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που αντιμετώπισαν στη διάρκεια της εβδομάδας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ στην Κρήτη, πριν την αναχώρηση της ομάδας μας για τον Βόλο, ενόψει του αγώνα με την τοπική ομάδα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Oscar Walley ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο αριστερό χέρι και για τον λόγο αυτό αποφασίσθηκε να αποκλειστεί από την αποστολή που θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, όπως καιοι τραυματίες Ναμπί και Φερέϊρα Σόουζα. Απών θα είναι και ο Θανάσης Ντίνας.Αντίθετα συμμετέχουν κανονικά τόσο ο Νίκος Κοροβέσης, όσο ο Νίκος Μαρινάκης, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από προβλήματα τραυματισμού.

Αναλυτικά στην αποστολή συμμετέχουν οι Σωτηρίου, Δερμιτζάκης, Sakor, Κουτρουμπής, Νάστος, Neira, Μάνος, Semedo, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Figueiredo, Vaz, Στάικος, Mellado, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης, Braun, Σουρνάκης".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ