ΟΦΗ

ΟΦΗ: Επέκταση συμβολαίου στον Τσιλιανίδη έως το 2023

ΟΦΗ: Επέκταση συμβολαίου στον Τσιλιανίδη έως το 2023

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε ότι επεκτείνει το συμβόλαιο του Κοσμά Τσιλιανίδη για ακόμη δύο έτη, κάτι που σημαίνει ότι οι Κρητικοί δένουν τον 26χρονο εξτρέμ έως το 2023.

Ο ΟΦΗ συνεχίζει τις πρόωρες ανανεώσεις των συμβολαίων. Αυτή τη φορά, οι Κρητικοί έκαναν γνωστή την επέκταση της συνεργασίας με τον Κοσμά Τσιλιανίδη για δύο ακόμη χρόνια, με το νέο συμβόλαιο να έχει ισχύ έως το 2023.

Ο 26χρονος εξτρέμ πραγματοποίησε μία πάρα πολύ καλή σεζόν με τον ΟΦΗ και συνείσφερε στην πρόκριση της ομάδας του Γιώργου Σίμου στα playoffs και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Τσιλιανίδης ήταν ο μεγάλος άτυχος των Κρητικών, αφού πριν την έναρξη των playoffs υπέστη ρήξη χιαστού.

Τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις ο Τσιλιανίδης πραγματοποίησε 26 εμφανίσεις, σκοράροντας 7 γκολ και μοιράζοντας 8 ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κοσμά Τσιλιανίδη μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Την αγωνιστική σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο 26χρονος επιθετικός αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους σε απόδοση Έλληνες ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος και βοήθησε σημαντικά την ομάδα μας να πετύχει τον στόχο της συμμετοχής στα play offs. Μέχρι τη στιγμή του τραυματισμού του, ο Τσιλιανίδης πρόλαβε να αγωνιστεί σε 26 αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου, πετυχαίνοντας συνολικά επτά γκολ. Η επέκταση της συνεργασίας μας για έναν επιπλέον χρόνο σε σχέση με το συμβόλαιο που υπέγραψε το προηγούμενο καλοκαίρι (κανονικά έληγε τον Ιούνιο του 2022) αποτελεί επιβράβευση των προσπάθειών του και δείγμα εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του, από τους ανθρώπους της ομάδας.

Λίγο μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Τσιλιανίδης σχολίασε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925:

"Νιώθω ευγνώμων και ιδιαίτερα χαρούμενος για την επέκταση του συμβολαίου μου! Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον μεγάλομέτοχο κ. Μπούση, τους κ.κ Γιώργο και Γιάννη Σαμαρά, τον κ. Σίμο αλλά και όλο το προπονητικό τιμ για την εμπιστοσύνη και την στήριξη στο πρόσωπο μου σ'αυτό το δύσκολο διάστημα για μένα! Εγώ από την πλευρά μου θελω καταρχάς να γυρίσω υγιής και πιο δυνατός από πριν και στη συνέχεια να δίνω καθημερινά τον καλύτερο μου εαυτό, ώστε να συνεχίσει ο ΟΦΗ να πετυχαίνει τους στόχους του και να δίνουμε χαρά στους φιλάθλους που αγαπάνε τόσο πολύ αυτή την ομάδα! ΟΦΗ σ'ευχαριστώ πολύ"!

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ