ΟΦΗ

ΟΦΗ: Επίσκεψη Τσιλιανίδη - Μαρινάκη σε σχολείο για την ημέρα κατά του bullying

ΟΦΗ: Επίσκεψη Τσιλιανίδη - Μαρινάκη σε σχολείο για την ημέρα κατά του bullying

Οι παίκτες του ΟΦΗ, Κοσμάς Τσιλιανίδης και Νίκος Μαρινάκης επισκέφθηκαν το Γυμνάσιο του Κρουσσώνα και μίλησαν στους μαθητές με αφορμή την πανελλήνια ημέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού. (VIDEO)

Σε μία υπέροχη κίνηση προχώρησε η ΠΑΕ ΟΦΗ, καθώς οι Κοσμάς Τσιλιανίδης και Νίκος Μαρινάκης, μαζί με τον Διευθυντή Επικοινωνίας, Μανώλη Βογιατζάκη επισκέφθηκαν το Γυμνάσιο του Κρουσσώνα και μίλησαν στους μαθητές με αφορμή την πανελλήνια ημέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού.

Τους δύο παίκτες υποδέχθηκαν οι μαθητές με μαντινάδες, ενώ από την πλευρά τους οι Μαρινάκης και Τσιλιανίδης έστειλαν το δικό τους μήνυμα κατά του bullying.

"Φανταστείτε έναν κόσμο που θα ήμασταν όλοι ίδιοι. Θα ήταν βαρετό, δεν θα ήταν ωραίο. Το θέμα είναι να αγκαλιάσουμε τη διαφορετικότητα του καθενός, να τον αγαπήσουμε με τα καλά του και τα κακά του και να είμαστε όλοι μία παρέα, ανεξάρτητα από το πού κατάγεται κάποιος ή με βάση τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του. Το θέμα είναι να επικεντρωνόμαστε στον χαρακτήρα του", ήταν το μήνυμα του Μαρινάκη.

"Απολαύστε την κάθε στιγμή ως έφηβοι. Αυτά τα χρόνια είναι τα πιο όμορφα και όταν φύγουν θα αναπολείτε τις στιγμές. Από εκεί και πέρα, όπως σωστά είπε κι ο Νίκος (σ.σ. Μαρινάκης), ο καθένας είναι διαφορετικός και το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να αγαπάτε καθημερινά τον συμμαθητή και τον συνάνθρωπό σας", σχολίασε ο Τσιλιανίδης.

Δείτε το video:

Οι μαντινάδες που έγραψαν τα παιδιά στους ποδοσφαιριστές:

Αθλήσου για να γυμναστείς

στα όριά σου φτάσε

τον αρχικό τον στόχο σου

πάντα να τον θυμάσαι.

Τ’ αθλήματα είναι χαρά

και σε κρατούν με υγεία

κι άμα το θες πάρα πολύ

κερδίζεις και βραβεία.

Ο αθλητής ο έντιμος

σέβεται τσ’ αντιπάλους,

και δεν τον νοιάζει να φανεί

καλύτερος απ’ τσ’ άλλους.

Αν αγαπάς τ΄αθλήματα

κυνήγα τ’ ονειρό σου

ξεπέρνα όσο προσπαθείς

κάθε τραυματισμό σου.

Αυτή τη μαντινάδα μου

τη γράφω για να κλείσω

και την καλή ομάδα μας

να την καλωσορίσω.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ