ΟΦΗ

ΟΦΗ: Φιλική ήττα από τον Εργοτέλη

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΟΦΗ έδωσε φιλικό με τον Εργοτέλη στο οποίο ηττήθηκε με 3-2 με τον Γιώργο Σίμο να δίνει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν παίξει αρκετά έως τώρα. (VIDEO)

Φιλικό παιχνίδι με τον Εργοτέλη έδωσε ο ΟΦΗ γνωρίζοντας την ήττα με 3-2 σε ένα ματς όπου ο Γιώργος Σίμος είχε τη δυνατότητα να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν παίξει αρκετά έως τώρα, να βγάλει τα συμπεράσματα του και επίσης να κρατήσει κάποιους ποδοσφαιριστές σε φόρμα, ενόψει Ολυμπιακού.

Ο Εργοτέλης άνοιξε το σκορ μόλις στο 6' με τον Έφορντ με τον Μάνο να ισοφαρίζει σε 1-1 με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο ίδιος στο 23'. Στο 51' ο Μανουσάκης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1 ενώ στο 86' ο Ναμπί με σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε σε 2-2 για τον ΟΦΗ. Δυο λεπτά αργότερα ο Μπαράτα νίκησε τον Δερμιτζάκη, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

ΟΦΗ (Γ. Σίμος): Ουάλεϊ,Μπολάκης, Περδίκης, Κουτρουμπής, Μπράουν, Σουρνάκης, Νοικοκυράκης, Στάικος, Ντίνας, Μάνος, Βαζ. Επίσης αγωνίστηκαν οι: Δερμιτζάκης, Μεγιάδο, Ναμπί, Κοροβέσης, Μαρινάκης, Νάστος, Σακόρ και Μακριδάκης.

ΣΙΜΟΣ: "ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ"

Ο τεχνικός του ΟΦΗ μίλησε μετά το φιλικό με τον Εργοτέλη και τόνισε πως ο ίδιος και οι παίκτες του θα εξετάσουν τις όποιες αδυναμίες τους για γίνουν καλύτεροι ενώ αναφερόμενος στο ματς με τον Ολυμπιακό είπε πως η ομάδα του θα διεκδικήσει το καλύτερο που μπορεί κόντρα σε μια αρκετά καλή ομάδα.

Αρχικά είπε:

"Ήταν ένα παιχνίδι χρήσιμο για εμάς και το χρειαζόμασταν για να πάρουμε κάποιες εντάσεις. Ελπίζω το απόγευμα της Δευτέρας να είμαστε υγιείς και να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχει κανένας προβληματισμός. Θα εξετάσουμε τυχόν αδυναμίες και θα προσπαθήσουμε να τις βελτιώσουμε μέσα από την προπόνηση. Δεν θέλουμε να δεχόμαστε γκολ και θα προσπαθήσουμε μέσα από αυτή τη διαδικασία να γίνουμε καλύτεροι".

Και σε ερώτηση για το ματς με τον Ολυμπιακό τόνισε:

"Ο Ολυμπιακός παίζει στο Champions League και είναι από τις καλύτερες ομάδες της χώρας μας. Αλλά για εμάς δεν αλλάζει κάτι ως προς τον τρόπο προσέγγισης και προπόνησης. Θέλουμε με υψηλή απόδοση ώστε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας για να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από αυτό το παιχνίδι".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ