ΟΦΗ

ΟΦΗ: Η Τσακαρίτα περιμένει τους Κρητικούς να αγοράσουν τον Μεγιάδο

ΟΦΗ: Η Τσακαρίτα περιμένει τους Κρητικούς να αγοράσουν τον Μεγιάδο

Η αντιπρόεδρος της Τσακαρίτα, της ομάδας που ανήκει ο δανεικός στον ΟΦΗ Μιγκέλ Μεγιάδο, τόνισε ότι περιμένει να μάθει αν οι Κρητικοί ενεργοποιήσουν τη ρήτρα αγοράς του.

Ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της μεσαίας γραμμής του ΟΦΗ είναι ο Μιγκέλ Μεγιάδο. Ο 27χρονος Αργεντινός διανύει τη δεύτερη σεζόν του στους Κρητικούς, ενώ αγωνίζεται ως δανεικός από την Τσακαρίτα, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Αργεντινής.

Από την πρώτη στιγμή του δανεισμού του υπήρχε ρήτρα αγοράς, η οποία ανερχόταν αρχικά περίπου στα 600.000 ευρώ. Ωστόσο, το καλοκαίρι του 2019 ο ΟΦΗ στις διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του δανεισμού του κατάφερε να μειώσει τη ρήτρα σε ποσοστό της τάξης του 50%.

Οι Κρητικοί αναμένεται να κλείσουν την υπόθεση και να προχωρήσουν στην αγορά του Μιγκέλ Μεγιάδο, κάτι που περιμένει και η Τσακαρίτα: "Περιμένουμε αν θα χρησιμοποιήσουν τη ρήτρα αγοράς για τον Μεγιάδο" δήλωσε στην ιστοσελίδα "Soloascenso" ο αντιπρόεδρος της αργεντίνικης ομάδας, Ντιέγκο Γιαν.

Ο Μεγιάδο τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 15 παιχνίδια στην Super League έχοντας σκοράρει μία φορά απέναντι στον Άρη την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ