ΟΦΗ

ΟΦΗ: Κράτησε τον Σωτηρίου για δυο χρόνια ακόμα

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του 31χρονου τερματοφύλακα, Δημήτρη Σωτηρίου, έως το 2021.

Ο ΟΦΗ έμεινε στη Super League με περιπετειώδη τρόπο και μέσω των αγώνων μπαράζ με τον Πλατανιά και πλέον ήρθε η ώρα να μπει μπροστά ο σχεδιασμός της επόμενης μέρας του συλλόγου.

Ο σχεδιασμός ξεκινάει από τις ανανεώσεις των συμβολαίων παικτών που αποδείχτηκαν καθοριστικοί στο να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία και στον ΟΦΗ επέλεξαν να ξεκινήσουν τον κύκλο των ανανεώσεων από τη θέση του τερματοφύλακα.

Ο 32χρονος γκολκίπερ των Κρητικών, Δημήτρης Σωτηρίου, θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα "ασπρόμαυρα" για δυο χρόνια ακόμα, αφού επέκτεινε τη συνεργασία του έως και το καλοκαίρι του 2021.

Ο Σωτηρίου σημείωσε σημαντικές εμφανίσεις στα δύο παιχνίδια των μπαράζ απέναντι στον Πλατανιά, ενώ βρέθηκε 10 φορές κάτω από την εστία των Κρητικών στη φετινή Super League. Μάλιστα από τον Μάρτη πήρε τη φανέλα του βασικού από τον Γιώργο Στρέζο με τον Χάιμε Βέρα να του δείχνει περισσότερη εμπιστοσύνη.

"Η χρονιά που πέρασε ήταναρκετά δύσκολη. Μια χρονιά πολλών αλλαγών, κατά τη διάρκεια της οποίας διδαχθήκαμε πολλά πράγματα, τα οποίαθα μας βοηθήσουν στο μέλλον.Κρατάμε τις καλές στιγμές και δημιουργούμε μια βάση πάνω στην οποία οφείλουμε να "χτίσουμε" την επόμενη ημέρα.

Ο ΟΦΗ βρέθηκε σε μια κατάσταση όπου έπρεπε να παλέψει για την κατηγορία, κάτι που δεν ταιριάζει στο μέγεθος της ομάδας. Πετύχαμετον στόχο. Ήταν μια χρονιά γεμάτη μαθήματα για μας.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα που θα συνεχίσω να είμαι μέλος της οικογένειας του ΟΦΗ. Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Μπούση, όλη τη διοίκηση, τους κ.κ. Γιώργο και Γιάννη Σαμαρά, τον κ. Πουρσανίδη, τους προπονητές μου και τον εκπρόσωπο μου, κ. Πιφέα, ο οποίοςλειτούργησε καταλυτικά στο να γίνει η ανανέωση του συμβολαίου μου.

Στόχος μουείναι να βοηθώ την ομάδα όπως μπορώ. Έρχονται πολύ καλύτερες μέρες για την ομάδα μας. Μέσα από συνεχή προσπάθεια, σκληρή δουλειά και ταπεινότηταμπορούμε όλοι μαζί να καταφέρουμε πολλά πράγματα. Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε" ήταν τα λόγια του Σωτηρίου στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ