ΟΦΗ

ΟΦΗ: Με αρκετές απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÁÅÊ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÁÅÊ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς της Τετάρτης (15/7, 19:15) με τον Ολυμπιακό στην Κρήτη με τον Γιώργο Σίμο να μετράει αρκετές απουσίες.

Την Τετάρτη (15/7, 19:15) ο ΟΦΗ θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στην Κρήτη με τον Γιώργο Σίμο να έχει να αντιμετωπίσει αρκετές απουσίες καθώς εκτός αποστολής είναι ο Σωτηρίου ο οποίος την Παρασκευή θα υποβληθεί σε επέμβαση στους κοιλιακούς προσαγωγούς. Ακόμα εκτός είναι οι Φελίπε Σόουζα και Τσιλιανίδης που συνεχίζουν την αποθεραπεία τους, οι τιμωρημένοι Νέιρα και Φιγκεϊρέδο αλλά και οι Μεγιάδο, Μάνος και Μίγγος.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει την Παρασκευή (17/7) ο Δημήτρης Σωτηρίου προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση στους κοιλιακούς προσαγωγούς. Στη συνέχεια ο τερματοφύλακας της ομάδας μας θα αρχίσει άμεσα θεραπεία, με σκοπό να είναι έτοιμος στην έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Σε ότι αφορά στην προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης (14/7) με προπόνηση που έγινε στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο. Εκτός από τον Δημήτρη Σωτηρίου, ο οποίος έκανε θεραπεία, ο Felipe Souza ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Κοσμάς Τσιλιανίδης συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης και αποκλείστηκαν από την αποστολή.

Το πρόγραμμα της Τρίτης περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας και παιχνίδια κατοχής μπάλας σε μικρούς χώρους.

Στο τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Σίμος ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με τους "ερυθρόλευκους" στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των play offs, στην οποία περιλαμβάνονται οι: Δερμιτζάκης, Γουάλει, Δεληγιαννίδης, Γιαννούλης, Νάστος, Κουτρουμπής, Βαφέας, Μπράουν, Περδίκης, Μπολάκης, Κοροβέσης, Μαρινάκης, Στάικος, Σουρνάκης, Σακόρ, Βίκτορ, Βαζ. Ναμπί, Σεμέδο, Νοικοκυράκης.

Εκτός αποστολής τέθηκαν επίσης οι τιμωρημένοι Νέιρα, Φιγκεϊρέδο καθώς και οι Μεγιάδο, Μάνος, Μίγγος".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ