ΟΦΗ

ΟΦΗ: Με Μάνο αλλά χωρίς Μεγιάδο κόντρα στον Πανιώνιο

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
Tsilianidis, Manos, OFI (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο (17:15) με τον Γιώργο Σίμο να υπολογίζει στους Μάνο και Βαζ.

Ο ΟΦΗ υποδέχεται την Κυριακή (17:15) τον Πανιώνιο θέλοντας να δώσει συνέχεια στο φετινό του ξεκίνημα με μια νίκη ακόμα και στην προσπάθεια αυτή ο Γιώργος Σίμος θα έχει στη διάθεση του τόσο τον Μάνο όσο και τον Βαζ που είναι πανέτοιμοι αλλά όχι τον Μεγιάδο. Επίσης εκτός είναι και οι Σόουζα, Δεληγιαννίδης που είναι μόνιμα τραυματίες το τελευταίο διάστημα.

Οι παίκτες του ΟΦΗ ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χθες με μια προπόνηση στην οποία ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Σόουζα και ο Μεγιάδο ενώ ο Δεληγιαννίδης έκανε θεραπεία.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση με ασκήσεις κινητικότητας και ευλυγισίας, παιχνίδια αντίδρασης και δίτερμα ενώ μετά το τέλος της προπόνησης ο Σίμος ανακοίνωσε την αποστολή του ΟΦΗ που αποτελείται από τους: Σωτηρίου, Δερμιτζάκης, Ουάλι, Μαρινάκης, Μπράουν, Νάστος, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Κουτρουμπής, Σακόρ, Στάικος, Νέιρα, Ναμπί, Τσιλιανίδης, Βαζ, Ντίνας, Σεμέδο, Φιγκειρέδο, Μάνος.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ