ΟΦΗ

ΟΦΗ: Με πολλές απουσίες κόντρα στον ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Γιώργος Σίμος ανακοίνωσε την αποστολή του ΟΦΗ για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ (15/01, 15:00) για τη φάση των 16 του Κυπέλλου, από την οποία απουσιάζουν πολλοί βασικοί ποδοσφαιριστές για διαφορετικούς λόγους.

Το 0-3 του πρώτου αγώνα δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας στον ΟΦΗ ενόψει της αυριανής ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ (15/01, 15:00) για τη φάση των 16 του Κυπέλλου. Γι' αυτό το λόγο, ο Γιώργος Σίμος αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές για λόγους ξεκούρασης.

Συγκεκριμένα, εκτός έμειναν οι Σωτηρίου, Νέιρα, Σεμέντο και Φιγκεϊρέδο, ενώ σε σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος στην Τρίπολη επιστρέφει στην αποστολή ο Νίκος Μαρινάκης. Από εκεί και πέρα, ο Αντίλ Ναμπί έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Κοσμάς Τσιλιανίδης.

Την 18άδα του ΟΦΗ που θα ταξιδέψει στις 16:45 με προορισμό τη Θεσσαλονίκη για την αυριανή αναμέτρηση αποτελούν οι: Γουόλι, Δερμιτζάκης, Γιαννούλης, Μαρινάκης, Μπολάκης, Nάστος, Μπράουν, Καλαϊτζάκης, Κοροβέσης, Κουτρουμπής, Μάνος, Μεγιάδο, Νοικοκυράκης, Ντίνας, Στάικος, Σουρνάκης, Βαζ, Φελίπε Σόουζα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ