ΟΦΗ

ΟΦΗ: Μέσα ο Γιακουμάκης, πολλές απουσίες οι Κρητικοί

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Γνωστοποιήθηκε η αποστολή του ΟΦΗ για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (14/4, 19:00) στο ΟΑΚΑ. Μέσα ο Γιακουμάκης, πολλές απουσίες οι Κρητικοί.

Ο ΟΦΗ δίνει τελικό παραμονής στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό (14/4, 19:00) για την 28η αγωνιστική, αφού παλεύει να γλιτώσει τον απευθείας υποβιβασμό και να συμμετάσχει στα μπαράζ παραμονής μέσω της 13ης θέσης. Η ομάδα του Χάιμε Βέρα απέχει έναν πόντο από τον ΠΑΣ Γιάννινα και θα γίνει μάχη μέχρι το τέλος.

Ο Χιλιανός προπονητής της κρητικής ομάδας θα έχει στην διάθεσή του τον Γιακουμάκη, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά σήμερα (13/4), όμως δεν υπολογίζει στους Μιχόγεβιτς και Μεγιάδο που είναι τιμωρημένοι, αλλά και στους τραυματίες Σακόρ, Στρέζο, Δεληγιαννίδη και Παπάζογλου.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ αναφέρει: "Το πρόγραμμα της ημέρας στο ΒΑΚ περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις. Ο Μιχόγεβιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Σακόρ. Ο Στρέζος ακολούθησε μέρος της προπόνησης, ενώ οι Δεληγιαννίδης και Παπάζογλου έκαναν θεραπεία.

Στη 18μελή αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι: Σωτηρίου, Δερμιτζάκης, Γιακουμάκης, Κυριακίδης, Μπράουν, Ποτουρίδης, Νέιρα, Γιαννούλης, Αργυρόπουλος, Οικονόμου, Βουό, Ντίνας, Κοροβέσης, Βαζ, Σάσι, Σόουζα, Νάστος, Κουτσιανικούλης".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ