ΟΦΗ

ΟΦΗ: Μέχρι το 2022 ο Γιαννούλης

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο 31χρονος αμυντικός, Κώστας Γιαννούλης, είναι η δεύτερη ανανέωση συμβολαίου του ΟΦΗ και θα παραμείνει στους Κρητικούς έως το 2022.

Ο ΟΦΗ κινείται με έντονους ρυθμούς στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Έπειτα από την ανακοίνωση της αποχώρησης επτά ποδοσφαιριστών από το ρόστερ των Κρητικών και της ανανέωσης του συμβολαίου του Δημήτρη Σωτηρίου, σειρά πήρε ο Κώστας Γιαννούλης.

Ο 31χρονος αμυντικός είχε συμβόλαιο με τον ΟΦΗ μέχρι το 2021, όμως οι "ασπρόμαυροι" έτρεξαν να του το επεκτείνουν πρόωρα μέχρι το 2022. Ο Γιαννούλης πήγε στην ομάδα του Ηρακλείου το χειμώνα του 2019 και βοήθησε με τον ηγετικό του χαρακτήρα τους Κρητικούς να παραμείνουν στη μεγάλη κατηγορία. Αγωνίστηκε συνολικά σε 15 παιχνίδια.

"Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη σεζόν για τον ΟΦΗ. Στο τέλος, όμως, η ομάδα κατάφερε να μείνει στην κατηγορία. Ο κόσμος πρέπει να ξεχάσει αυτή τη χρονιά γιατί τα καλύτερα έρχονται από την νέα χρονιά. Με τιμά το γεγονός ότι η ομάδα μου πρόσφερε συμβόλαιο μεγαλύτερης διάρκειας. Μου δείχνει ότι με εμπιστεύεται. Αυτό μου δίνει μεγαλύτερη δύναμη και θέληση να προσφέρω πολλά περισσότερα στην ομάδα.

Στόχος για την επόμενη χρονιά είναι να φτάσει σε υψηλές θέσεις η ομάδα και να μην κινδυνεύσει, ενώ σε ατομικό επίπεδο εύχομαι να είμαι υγιής και να καταφέρω να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της, όπως έκανα φέτος.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Μιχάλη Μπούση, τον κ. Άντζελο Παλυβό, τον κ. Ηλία Πουρσανίδη και τους κ.κ. Γιάννη και Γιώργο Σαμαρά. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Μιχάλη Σηφάκηπου με έφερε στον ΟΦΗ", δήλωσε ο Γιαννούλης στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ