ΟΦΗ

ΟΦΗ: Όλα καλά με Κοροβέση που επέστρεψε στις προπονήσεις

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Κοροβέσης τη Δευτέρα (25/5) επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων ενώ ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησε ο Σόουζα.

Επιστροφή στις προπονήσεις και μάλιστα με διπλή, πρωί και απόγευμα, για την ομάδα του ΟΦΗ με το Γιώργο Σίμο να βλέπει το Νίκο Κοροβέση να παίρνει κανονικά μέρος στο πρόγραμμα και να δείχνει πως έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Αντίθετα απόντες ήταν και τη Δευτέρα οι Δερμιτζάκης και Φελίπε Σόουζα. Ο μεν πρώτος δεν προπονήθηκε καθόλου ενώ ο δεύτερος γυμνάστηκε μόνος του.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με τον Νίκο Κοροβέση να προπονείται και πάλι κανονικά ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο τη Δευτέρα (25/5). Ο Γιάννης Δερμιτζάκης δεν προπονήθηκε, ενώ ο Felipe Souza ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για μια ακόμη ημέρα.

Η σημερινή προπόνηση ήταν διπλή, μια το πρωί και μια το απόγευμα. Στο πρωινό πρόγραμμα έμφαση δόθηκε σε ασκήσεις ενδυνάμωσης για το πάνω μέρος του σώματος, ενώ η απογευματινή προπόνηση περιελάμβανε παιχνίδια κατοχής, τελειώματα φάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ