ΟΦΗ

ΟΦΗ: Παίρνει τον Βάτερμαν

Real Madrid's Cristiano Ronaldo fights for the ball against APOEL goalkeeper Boy Waterman during a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo fights for the ball against APOEL goalkeeper Boy Waterman during a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο ΟΦΗ ήλθε σε προφορική συμφωνία με τον 36χρονο Ολλανδό τερματοφύλακα, Μπόι Βάτερμαν, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ. Την Παρασκευή στο Ηράκλειο για ιατρικά και υπογραφές ο παίκτης.

Την Παρασκευή (21/8) αναμένεται στο Ηράκλειο ο Μπόι Βάτερμαν. Ο ΟΦΗ έχει έλθει σε προφορική συμφωνία με τον 36χρονο Ολλανδό τερματοφύλακα (1,88 μ.), ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Βάτερμαν θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και ύστερα θα υπογράψει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Κρήτης. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Άγιαξ και την επαγγελματική του καριέρα από τη Χέρενφεϊν.

Παραχωρήθηκε κατά σειρά δανεικός σε Άλκμααρ, Ντεν Χάαχ, Ντε Γκράαφτσαπ, ενώ αγωνίστηκε και σε Άαχεν, Αϊντχόφεν. Το 2013 πήγε στην Καραμπιούκσπορ της Τουρκίας και το 2015 τον απέκτησε ο ΑΠΟΕΛ.

Photo credits: AP Images

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ