ΟΦΗ

ΟΦΗ: Πιέζουν οι Κρητικοί για τον ορισμό των μπαράζ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο ΟΦΗ μέσω του αντιπροέδρου του, Ηλία Πουρσανίδη, πιέζει την Super League, την Football League, αλλά και την ΕΠΟ για τον ορισμό των ημερομηνιών των μπαράζ παραμονής/ανόδου με τον Πλατανιά.

Τα πρωταθλήματα της Super League και της Football League μπορεί να έχουν ολοκληρωθεί από την Κυριακή (5/5) και να γνωρίζουμε ότι ΟΦΗ και Πλατανιάς θα διεκδικήσουν σε διπλούς αγώνες μπαράζ μία θέση στην πρώτη κατηγορία της επόμενης σεζόν, όμως οι λεπτομέρειες γι' αυτά τα παιχνίδια δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

Συγκεκριμένα, τα μπαράζ ήταν αρχικά προγραμματισμένα στις 15 και στις 19 Μαΐου, όμως κάτι τέτοιο δεν φαίνεται εφικτό. Αρχικά πρέπει να επικυρωθούν οι βαθμολογίες της Super League και της Football League, στη συνέχεια να γίνει η κλήρωση για τις έδρες των αγώνων (σ.σ. αν θα γίνει το πρώτο παιχνίδι σε Ηράκλειο ή Χανιά) και τέλος να βρεθούν πιθανές ημερομηνίες.

Η διαδικασία έχει κολλήσει, αφού μεν η Superleague έχει επικυρώσει την βαθμολογία της, παρά την προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα κατά της αναδιάρθρωσης. Κάτι ανάλογο δεν έχει γίνει όμως από την πλευρά της Football League. O λόγος είναι η ένσταση που έχει καταθέσει ο Απόλλωνας Λάρισας για το παιχνίδι με τον Αήττητο Σπάτων και ζητά να πάρει τους βαθμούς. Η ομάδα της Θεσσαλίας έτσι θα συμμετέχει εκείνη αντί του Πλατανιά στα μπαράζ.

Ο ΟΦΗ παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις και τη Δευτέρα (13/5), ο αντιπρόεδρος των "ασπρόμαυρων", Ηλίας Πουρσανίδης, επικοινώνησε με Super League, Football League και ΕΠΟ, ώστε να πιέσει να επισπευσθούν οι διαδικασίες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η βαθμολογία της δεύτερης κατηγορίας δεν θα επικυρωθεί πριν την Πέμπτη. Ο ΟΦΗ ζητάει να γίνει κανονικά η κλήρωση, ακόμη και χωρίς να γνωρίζουμε ποια ομάδα θα λάβει μέρος από τη Football League στα μπαράζ, ώστε να γίνει γνωστό πότε και πού θα γίνουν οι αγώνες.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ