ΟΦΗ

ΟΦΗ: Πιστεύει στη νίκη επί του ο Ολυμπιακού ο Φιγκεϊρέδο

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
Figeiredo, OFI (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Ζοάο Φιγκεϊρέδο αναδείχτηκε σε MVP για το μήνα Δεκέμβριο στην ομάδα του ΟΦΗ και κατά την παραλαβή του βραβείου του αναφέρθηκε στο ματς της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό εκφράζοντας την πίστη του για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ζοάο Φιγκεϊρέδο ψηφίστηκε από τους φιλάθλους του ΟΦΗ ως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της ομάδας για τον μήνα Δεκέμβριο και παρέλαβε το βραβείο του στη μπουτίκ της ομάδας.

Κατά την παραλαβή του βραβείου ο Βραζιλιάνος επιθετικός μίλησε στην κάμερα του OFI TV για τη βράβευσή του ως πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής, αναφέρθηκε στη νίκη του ΟΦΗ επί του Πανιωνίου, αλλά και στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" τηνΤετάρτη εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως μπορεί η ομάδα του να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα:

«Ο κόσμος εκτιμά την προσπάθεια που κάνω και το ποδόσφαιρο που παίζω και μου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο για να παίζω. Πριν το παιχνίδι με τον Πανιώνιο το μόνο που συζητούσαμε όλοι μαζί ήταν η νίκη, βγήκαμε έξω για να “πολεμήσουμε” και την πήραμε.

Όλοι οι παίκτες θέλουμε να παίζουμε σε μεγάλα παιχνίδια απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους όπως ο Ολυμπιακός. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε και έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε το ματς».

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ