ΟΦΗ

ΟΦΗ: Τέλος ο Κοιλιάρας, στην έξοδο ο Αργυρόπουλος

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΦΗ - ΗΡΑΚΛΗΣ (Eurokinissi Sports / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΦΗ - ΗΡΑΚΛΗΣ (Eurokinissi Sports / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Κοιλιάρας έλυσε το συμβόλαιό του με τον ΟΦΗ και αποτελεί παρελθόν ύστερα από 3,5 χρόνια. Ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται και μπαίνει στην ίδια... μοίρα με Αραβίδη, Κομεσίδη.

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Γιάννη Κοιλιάρα. Ο 31χρονος αριστερός μπακ αποχώρησε από την ομάδα του Ηρακλείου ύστερα από 3,5 χρόνια, μέσα στα οποία πανηγύρισε δύο ανόδους. Δεν βρισκόταν στα πλάνα του Νίκου Παπαδόπουλου και αποτελεί παρελθόν. Τώρα βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Εργοτέλη.

Από εκεί και πέρα, ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που δεν υπολογίζεται είναι ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος. Ο 28χρονος δεξιός μπακ ενημερώθηκε να βρει ομάδα και προστέθηκε στη λίστα με τους "κομμένους", όπου βρίσκονται και οι Αραβίδης - Κομεσίδης. Η ΠΑΕ τους έχει ενημερώσει ότι αν βρουν ομάδα, θα μείνουν ελεύθεροι. Διαφορετικά θα παραμείνουν, αλλά δεν θα αγωνίζονται και θα προπονούνται σε διαφορετική ώρα από την υπόλοιπη ομάδα.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ για τον Κοιλιάρα: "Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Κοιλιάρα. Ο Έλληνας άσος φόρεσε τα ασπρόμαυρα το καλοκαίρι του 2015, όταν η ομάδα μας άρχιζε από τη Γ' Εθνική κατηγορία την πορεία της επιστροφής στη Super League. Μέχρι σήμερα αγωνίστηκε σε 66 αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου, χρίστηκε δύο φορές σκόρερ και ξεχώρισε για το ήθος και τον επαγγελματισμό του, ενώ διετέλεσε και αρχηγός της ομάδας μας. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ