ΟΦΗ

ΟΦΗ: Τέλος ο Στρέζος

ΟΦΗ: Τέλος ο Στρέζος

Παρελθόν αποτελεί για τον ΟΦΗ ο Γιώργος Στρέζος. Ο 24χρονος γκολκίπερ δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα του Ηρακλείου. Τέλος και ο Φαζός, ανανεώνεται ο δανεισμός του Μεγιάδο.

Ο Δημήτρης Σωτηρίου ανανέωσε, αλλά ο έτερος γκολκίπερ αποχώρησε. Ο λόγος για τον Γιώργο Στρέζο, ο οποίος δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα του Ηρακλείου. Ο 24χρονος έπαιζε στους Κρητικούς από το δεύτερο μισό της σεζόν 2016-2017.

Φέτος έκανε 22 συμμετοχές. Η ανακοίνωση: " Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι δε θα ανανεωθεί η συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Στρέζο. Ο Έλληνας τερματοφύλακας είχε σημαντική συμβολή τόσο στην άνοδο της ομάδας μας στη Super League όσο και στην επίτευξη του φετινού στόχου της παραμονής στην κατηγορία.

Τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε στον ΟΦΗ τα προηγούμενα χρόνια και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του". Στο παρελθόν ο Στρέζος έχει περάσει από Ολυμπιακό, Παναχαϊκή και Παναιγιάλειο.

ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΦΑΖΟΣ

Τέλος από τον ΟΦΗ και ο Μανώλης Φαζός. Ο 23χρονος στόπερ έλυσε το συμβόλαιό του και είναι σε αναζήτηση νέας ομάδας: "Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μανώλη Φαζό, το συμβόλαιο του οποίου είχε ισχύ ως το καλοκαίρι του 2020 και την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στον ΑΟΧ/Κισσαμικό. Τον ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα μας τα προηγούμενα χρόνια και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του".

ΜΕΝΕΙ Ο ΜΕΓΙΑΔΟ

Ο ΟΦΗ είναι σε προχωρημένες επαφές με την Τσακαρίτα για την ανανέωση του δανεισμού του Αργεντινού αμυντικού χαφ, Μιγκέλ Μεγιάδο. Φέτος με την ομάδα του Ηρακλείου ο Λατινοαμερικανός έκανε 24 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ