ΟΦΗ

ΟΦΗ: Το "Ψηλά το κεφάλι, στα δύσκολα και στα εύκολα μαζί" του Νάστου

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΦΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΦΗ - ΜΠΕΡΣΧΟΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΦΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΦΗ - ΜΠΕΡΣΧΟΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε την παρακάμερα του ΟΦΗ από το ματς με τον ΠΑΟΚ με τον Ανέστη Νάστο μετά το τελικό αποτέλεσμα που ήταν αρνητικό να μαζεύει τους συμπαίκτες του και να τους εμψυχώνει την ώρα που κόσμος χειροκροτούσε παίκτες και τεχνικό επιτελείο. (VIDEO)

Ο ΟΦΗ ετοίμασε την παρακάμερα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ που παρουσιάζει όσα δεν έδειξαν οι κάμερες από την πρώτη στιγμή που πάτησαν οι παίκτες των Κρητικών το πόδι τους στο "Γεντί Κουλέ" μέχρι την αποχώρηση τους στα αποδυτήρια με τη λήξη του ματς και το 1-0 υπέρ της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Δείτε πως έζησε ο πάγκος του ΟΦΗ την αναμέτρηση και τις οδηγίες των Σίμου, Παπαναγή ώστε να γυρίσει το παιχνίδι και οι Κρητικοί να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Καθώς επίσης και το σύνθημα του Ανέστη Νάστου, με το τέλος της αναμέτρησης, όταν ο εκ των αρχηγών του ΟΦΗ που δεν έπαιξε κόντρα στον ΠΑΟΚ συγκέντρωσε όλους τους συμπαίκτες του και τους είπε μεταξύ άλλων: "Δεν πειράζει, συνεχίζουμε, κάναμε την προσπάθεια μας. Ψηλά το κεφάλι,στα δύσκολα και στα εύκολα μαζί".

Και τέλος το "ΟΦΗ, ΟΦΗ, ΟΦΗ" του κόσμου της ομάδας κατά την είσοδο των ποδοσφαιριστών στα αποδυτήρια και το καθολικό χειροκρότημα στον Γιώργο Σίμο ο οποίος ανταπέδωσε.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ