ΟΦΗ

ΟΦΗ: Τουρ σε Ευρώπη για μεταγραφές και προετοιμασία ο Γιάννης Σαμαράς

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΦΗ ΧΑΙΜΕ ΒΕΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΦΗ ΧΑΙΜΕ ΒΕΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, Γιάννης Σαμαράς βρίσκεται στην Ευρώπη, όπου εξετάζει υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, αλλά και προπονητικά κέντρα για την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Μπορεί να απομένουν στον ΟΦΗ ακόμη τα δέκα παιχνίδια των playoffs για τη λήξη της φετινής σεζόν, όμως ήδη οι Κρητικοί σχεδιάζουν την επόμενη χρονιά. Μια χρονιά που αναμένεται να τους βρει στα ευρωπαϊκά σαλόνια με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα.

Κάτι τέτοιο είχε επιβεβαιώσει και ο προπονητής της ομάδας του Ηρακλείου, Γιώργος Σίμος, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με τη Λαμία τόνισε ότι ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Γιάννης Σαμαράς, βρίσκεται ήδη στο εξωτερικό γι' αυτόν τον σκοπό.

Συγκεκριμένα, ο Σαμαράς γυρίζει ευρωπαϊκές χώρες εδώ και τρεις εβδομάδες και η επιστροφή του στην Κρήτη αναμένεται την Παρασκευή (6/3) με γεμάτο το μπλοκάκι των σημειώσεών του. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του ΟΦΗ επισκέφθηκε την Αγγλία, το Βέλγιο, την Ολλανδία και τη Γερμανία προκειμένου να εξετάσει υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, για να δει αθλητικά κέντρα και να συζητήσει με διάφορες ομάδες για φιλικά παιχνίδια ενόψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Άλλωστε, με τον ΟΦΗ να έχει μεγάλες πιθανότητες να αγωνιστεί στα προκριματικά του Europa League, γίνεται αντιληπτό ότι η νέα σεζόν θα ξεκινήσει αρκετά νωρίς, κοντά στις 15 Ιουνίου άρα οι προετοιμασίες θα πρέπει να έχουν ήδη γίνει.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ