ΟΦΗ

ΟΦΗ: Τρεις απουσίες ενόψει Άρη

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Νabi, OFI (eurokinissi) ΝABI, OFI (EUROKINISSI)

Ο Γιώργος Σίμος δεν θα έχει στη διάθεση του για το παιχνίδι του Σαββάτου (14/12) με τον Άρη τους Ναμπί, Δεληγιαννίδη και Μεγιάδο.

Τρεις σημαντικές απουσίες έχει ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (14/12) με τον Άρη στο "Γεντί Κουλέ" ο ΟΦΗ με τον Αντίλ Ναμπί να είναι η τελευταία απουσία που έχει να αντιμετωπίσει ο Γιώργος Σίμος μετά τον τραυματισμό του στην αναμέτρηση με τη Λαμία.

Πλην του Ναμπί, εκτός αποστολής βρίσκονται οι Δεληγιαννίδης και Μεγιάδο ενώ ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με προπόνηση που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής (13/12) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το εντός έδρας ματς με τον Άρη (14/12, 17:15).

Στην προπόνηση δεν συμμετείχαν οι Αντίλ Ναμπί, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης. Ο Μιγκέλ Μεγιάδο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμαενδυνάμωσης και αντοχής.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις μεταβιβάσεων και παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Μετά το τέλος της προπόνησης έγιναν γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Αυτοί είναι οι: Σωτηρίου, Γουάιλι, Δερμιτζάκης, Μαρινάκης, Μπράουν, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Κουτρουμπής, Νάστος, Σακόρ, Στάικος, Νέιρα, Τσιλιανίδης, Ντίνας, Σόουζα, Βαζ, Σεμέδο, Φιγκεϊρέδο, Mάνος".

ΣΙΜΟΣ: "ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ"

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ TV, για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τη Λαμία, αλλά και για την έναρξη του β' γύρου, στην οποία ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Άρη στο "Θ. Βαρδινογιάννης".

Αρχικά είπε:

"Στο παιχνίδι με τη Λαμία ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος και ήταν το τρίτο ματς σε μια εβδομάδα. Υπήρχαν αρκετά θετικά στο πρώτο μέρος που πρέπει να κρατήσουμε. Και υπάρχουν πολλά αρνητικά από το δεύτερο μέρος τα οποία πρέπει να διορθώσουμε και αυτό κάναμε μέσα στην εβδομάδα. Γιατί έρχονται εξίσου τρία δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια για την ομάδα μας σε διάστημα οκτώ ημερών αρχής γενομένης από το ματς του Σαββάτου".

Και συνέχισε λέγοντας:

"Είχα πει από την πρώτη μέρα πως θα πρέπει να μένουμε πνευματικά δυνατοί και σταθεροί είτε το σκορ είναι υπέρ μας ή κατά μας. Πνευματικά δεν μείναμε δυνατοί. Παρασυρθήκαμε από τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου. Θέλουμε είτε εντός, είτε εκτός να μένουμε συγκεντρωμένοι".

Σε ερώτηση για τους βαθμούς που μάζεψε στον πρώτο γύρο ο ΟΦΗ ο Σίμος τόνισε:
"Η συγκομιδή των βαθμών και οι αριθμοί δείχνουν πως στα εντός με τα εκτός υπάρχει διαφορά. Νομίζω όμως πως στην απόδοση δεν υπάρχει τόσο διαφορά. Θα μπορούσαμε εκτός έδρας να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Το Σάββατο ξεκινάει ο δεύτερος γύρος και θέλουμε εντός ή εκτός να παρουσιάζουμε το ίδιο πρόσωπο".

Και για το ματς με τον Άρη είπε:
"Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος. Έχουμε μπροστά μας τον Άρη. Γνωρίζουμε τον κάθε αντίπαλο γνωρίζουμε τις δυνατότητες και τις ικανότητες μας. Παίζουμε με μια ομάδα με αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Υψηλή αγωνιστικότητα, απόδοση και ο στόχος μας είναι να το βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ