ΟΦΗ

Πήρε άδεια λειτουργίας το "Γεντί Κουλέ"

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2017 - 2018 (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΟΦΗ, Γεντί Κουλέ EUROKINISSI SPORTS

Κατάλληλο για να φιλοξενήσει τα παιχνίδια του ΟΦΗ θεωρείται το "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης". Το γήπεδο έλαβε και τυπικά άδεια λειτουργίας από την Περιφέρεια. Από τις 22 Φεβρουαρίου 2015 έχει να δει ο κόσμος την ομάδα του σε εντός έδρας ματς Super League.

Κατάλληλο για να φιλοξενήσει τα παιχνίδια του ΟΦΗ θεωρείται το "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης". Το γήπεδο έλαβε άδεια λειτουργίας από την Περιφέρεια Κρήτης. Έτσι, μπορεί να φιλοξενήσει τους αγώνες των Κρητικών στη Super League, αρχής γενομένης απ’ αυτόν με τον ΠΑΟΚ το προσεχές Σάββατο (15/9) για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο κόσμος του ΟΦΗ είδε για τελευταία φορά την ομάδα του σε εντός έδρας παιχνίδι της μεγάλης κατηγορίας, στην ήττα με 2-3 από τον Παναθηναϊκό στις 15 Φεβρουαρίου 2015. Σε εκείνο το ματς κόπηκαν 4452 εισιτήρια, ενώ για την κρητική ομάδα είχαν σκοράρει οι Μονιάκης με φάουλ και Μερεμπασβίλι με πέναλτι. Για το "τριφύλλι", δυο γκολ έβαλε ο Καρέλης και ένα ο Πράνιτς.

Ακολούθησε τιμωρία της έδρας και ο ΟΦΗ έπαιξε χωρίς κόσμο στο "Γεντί Κουλέ" με Ξάνθη (0-1 στις 8/3/2015) και με Πανθρακικό (0-1 στις 18/3/2015). Μετέπειτα, η ομάδα αποχώρησε από το πρωτάθλημα και έχανε τα ματς άνευ αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις με την διοίκηση του ΟΦΗ, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και όλων των εμπλεκόμενων ελεγκτικών υπηρεσιών ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης υπέγραψε την απόφαση καταλληλότητας-άδεια λειτουργίας της αθλητικής εγκατάστασης (υπαγομένης στην κατηγορία Γ2) του γηπέδου ποδοσφαίρου «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» ιδιοκτησίας του ερασιτέχνη Ο.Φ.Η. στα Καμίνια.

Η άδεια λειτουργίας ισχύει για δύο έτη από 11/9/2018 έως 10/9/2020, εφόσον πριν την λήξη του πρώτου έτους κατατεθεί υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη ότι δεν έχει ανέλθει σε ανώτερη κατηγορία η ομάδα που αγωνίζεται στην συγκεκριμένη έδρα και δεν έχει γίνει καμία αλλαγή στην εγκατάσταση.

Η αθλητική εγκατάσταση θα χρησιμοποιείται για αγώνες ποδοσφαίρου ανεξάρτητα από την κατηγορία αγώνων".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ