ΟΦΗ

Πλατανιάς - ΟΦΗ: Πανέτοιμοι για το μπαράζ

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Ολυμπιακός, ΟΦΗ (eurokinissi) EUROKINISSI

Χωρίς τέσσερις παίκτες θα βρεθεί στα Χανιά ο ΟΦΗ ενώ ο Γιάννης Τάτσης στον Πλατανιά θα ανακοινώσει την 18άδα λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Την Κυριακή το βράδυ (21:30) θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας μπαράζ ανάμεσα στον Πλατανιά και τον ΟΦΗ για να ξεκαθαρίσει ποιος εκ των δυο συλλόγων θα παίζει τη νέα σεζόν στη Super League.

Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν χθες την προετοιμασία τους με τον ΟΦΗ να μεταβαίνει στα Χανιά χωρίς τέσσερις ποδοσφαιριστές ενώ οι γηπεδούχοι το Σάββατο προπονήθηκαν αργά το βράδυ προκειμένου να συνηθίσουν την ώρα του αγώνα.

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Η 18ΑΔΑ

Ο προπονητής του Πλατανιά, Γιάννης Τάτσης, μετά το πρόγραμμα του Σαββάτου δεν ανακοίνωσε αποστολή καθώς ζήτησε απ' όλους τους παίκτες του να βρίσκονται την Κυριακή το απόγευμα στο Μάλεμε και από εκεί να μεταβούν στα Περιβόλια όπου θα κάνει γνωστή και την τελική 18άδα.

Ο Τάτσης έδωσε έμφαση στην προπόνηση ενεργοποίησης με όλους τους παίκτες να μετέχουν στο πρόγραμμα. Οι Ρουσσάκης και Λουκίνας ακολούθησαν ναι μεν το πρόγραμμα αλλά σε πιο χαλαρό αλλά δύσκολα θα χάσουν την αναμέτρηση.

ΧΩΡΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και ο Χάιμε Βέρα δεν υπολογίζει τους Μάρκο Μιχόγεβιτςκαι Γιάννη Ποτουρίδη που το Σάββατο έκαναν θεραπεία, ενώ οΠαναγιώτης Δεληγιαννίδηςμε τονΔημήτρη Κομεσίδηακολούθησανατομικό πρόγραμμα.

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Χάιμε Βέρα αποτελείται από τους: Στρέζος, Σωτηρίου, Αργυρόπουλος, Γιαννούλης, Παπάζογλου, Κοροβέσης, Μπράουν, Σακόρ, Νάστος, Παπαστεριανός, Μεγιάδο, Ναμπί, Νέιρα, Ντίνας, Κουτσιανικούλης, Γιακουμάκης, Βαζ, Σάσι, Φερέιρα Σόουζα, Πέρσον.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ