ΟΦΗ

Σίμος: "Αισθανόμαστε στεναχώρια, το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες"

EUROPA LEAGUE / ΟΦΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΦΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Λεμεσού στον β' προκριματικό γύρο του Europa League, τόνισε ότι νιώθει περηφάνια για την προσπάθεια των παικτών του.

Ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να συνεχίσει το ταξίδι του στην Ευρώπη, αφού αποκλείστηκε με 1-0 από τον Απόλλωνα Λεμεσού στον β' προκριματικό γύρο του Europa League. Ο Γιώργος Σίμος με δηλώσεις του στην NOVA μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ανεφερε ότι αισθάνεται στεναχώρια, όμως νιώθει περηφάνια για την προσπάθεια των παικτών του σε ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σίμου:

Για τα συναισθήματά του: "Αισθανόμαστε στεναχώρια γιατί κάναμε μεγάλη προσπάθεια πέρυσι για να παίξουμε αυτόν τον αγώνα. Υπάρχει όμως και περηφάνια για την προσπάθεια των παικτών με υψηλές εντάσεις απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Οι παίκτες μας δώσανε ό,τι είχαν και δεν είχαν. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια. Τώρα επιστρέφουμε στο πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε κάποια στιγμή να ξαναβγούμε στην Ευρώπη. Ο Απόλλωνας έχει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του, αλλά και πάλι στις λεπτομέρειες κρίθηκε".

Για την επόμενη μέρα: "Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει σε μια από τις στιγμές που είχαμε. Τέτοιες λεπτομέρειες με τέτοιους αντιπάλους κάνουν τη διαφορά. Αλλά σεβασμό στους ποδοσφαιριστές μας καθώς καταθέσαν τα πάντα. Ελπίζουμε να επιστρέψουμε στην Ευρώπη στο μέλλον πιο ώριμοι. Το αν θα είναι άμεσο ή όχι δεν το ξέρουμε.

Πρέπει από αύριο αυτή η στενοχώρια που νιώθουμε να φύγει από πάνω μας. Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τη Λαμία. Εκεί συγκεντρωνόμαστε σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και στο τέλος της σεζόν θα δούμε τι έχουμε καταφέρει".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ