ΟΦΗ

Σίμος: "Ας έρθουν να μας πιέσουν"

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, δήλωσε ότι η ομάδα του πρέπει να δει ως πρόκληση την πίεση που δέχεται από τους αντιπάλους και την προσπάθειά της να βγει στην αντεπίθεση.

Ο ΟΦΗ νίκησε 3-1 τον Αστέρα με ανατροπή και ο προπονητής του Γιώργος Σίμος, ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

"Για ακόμα μια εβδομάδα έγινε ακόμα ένας ωραίος ποδοσφαιρικός αγώνας με, κάποια διαστήματα, κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Αξίζουν πολλά στους ποδοσφαιριστές μας αλλά και στον κόσμο γιατί όσο ωραία αντέδρασαν μετά το γκολ που δεχτήκαμε οι παίκτες μας, άλλο τόσο ήταν η αντίδραση τους. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το επόμενο παιχνίδι ώστε να πάμε σωστά στην διακοπή επειδή δίνουν το 100% από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας".

- Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ φάνηκε να είναι μπλοκαρισμένος. Τι άλλαξε στο δεύτερο;

"Παίζει ποδόσφαιρο και ο αντίπαλος, η Τρίπολη είναι μια αξιόλογη ομάδα. Χάναμε εύκολες πάσες, μόνοι μας την μπάλα, και μπαίναμε σε μια διαδικασία αμυντικής μετάβασης και τρεξιμάτων. Στο δεύτερο μέρος υπήρχε μεγαλύτερη ηρεμία και παρά το γκολ που δεχτήκαμε, υπήρξε αντίδραση. Κρατάμε τα θετικά, θα αναλύσουμε το παιχνίδι για να είμαστε πιο έτοιμοι".

- Υπάρχει ένα ρίσκο στη μεταβίβαση της μπάλας. Μήπως πρέπει οι παίκτες να είναι πιο κυνικοί στη μεταβίβαση για να φεύγουν από την περιοχή;

"Πρέπει να το δούμε ως πρόκληση. Ναι, ας έρθουν να μας πιέσουν και εμείς να βρούμε την λύση, που πιστεύω ότι υπάρχει".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ