Ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Λαμίας (3-0) ότι οι Κρητικοί πήραν αυτό που δικαιούνταν και πλέον στόχος είναι να απολαύσουν τα παιχνίδια των playoffs.

Ο ΟΦΗ επικράτησε της Λαμίας 3-0 και κέρδισε την παρουσία του στα playoffs της Super League. Ο τεχνικός των Κρητικών, Γιώργος Σίμος, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης δήλωσε ότι η ομάδα του άξιζε την πρόκριση και τώρα θα εξερευνήσει τα όρια της στα επόμενα δέκα παιχνίδια.

ADVERTISING

Επιπλέον, τόνισε πως ο ΟΦΗ της επόμενης περιόδου ήδη χτίζεται, εφόσον ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου των Κρητικών, Γιάννης Σαμαράς, βρίσκεται στο εξωτερικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σίμου:

Τα συγχαρητήρια του προπονητή του ΟΦΗ: "Δεν ξέρω τι να πρωτοπώ. Σίγουρα, πρέπει να ευχαριστήσω πολλούς από τον πρόεδρο, τους ανθρώπους που ηγούνται σε αυτό το πρότζεκτ, όλους όσους δουλεύουν στο ΒΑΚ, στο γήπεδο, στα γραφεία. Πραγματικά όλοι τους, αυτούς τους 8 μήνες βοήθησαν από την δική τους μεριά να πετύχουμε κάτι ωραίο για την ομάδα μας. Πάνω από όλα να ευχαριστήσω τους παίκτες μας, από την πρώτη μέρα έχω πει ότι αξίζουν τον σεβασμό μας και τους ευχαριστούμε πάλι, τους έχουμε στην καρδιά μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους μας, τους ευχαριστούμε για όλα ακόμα και για κάποιες φορές που υπήρχε μια γκρίνια και αυτό δείχνει το μεγαλείο της ομάδας. Όλοι γνωρίζουμε το τι ποδόσφαιρο έχει δει αυτός ο κόσμος, το τι επιτυχίες έχει γνωρίσει και τον σεβασμό στο μέγιστο. Και αυτό σεβόμαστε και το κατανοούμε".

ADVERTISING

Για τον στόχο των playoffs: "Έχουμε μπροστά μας ακόμα 10 παιχνίδια, πέντε στην έδρα μας και θέλουμε να τα χαρούμε ακόμα περισσότερο, να αναζητήσουμε τα όρια μας και να χαρούμε το ποδόσφαιρο. Μέσα σε αυτούς, χαίρομαι που είχαμε 250 προσφυγόπουλα που τους δώσαμε χαρά και μπράβο στην ομάδα για τις ενέργειες που κάνει. Τώρα δύο ημέρες να ξεκουραστούμε και να μπούμε στην διαδικασία των playoffs και να δημιουργήσουμε την καλύτερη βάση για τη νέα χρονιά.

Για τη δουλειά του ΟΦΗ στην κανονική περίοδο: "Χωρίς τον Κωνσταντίνο, τον Γιάννη, τον Τάσο, τον Βαγγέλη και τον Πέρι δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα μόνος μου. Όλο το τεχνικό τιμ είμαστε ένα, δουλέψαμε πολύ, τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Η ομάδα είναι πάνω από όλους, από την πρώτη μέρα σας είπα ότι περνάμε ωραία, το χαιρόμαστε και ευχαριστούμε τους ανθρώπους που μας δίνουν την ελευθερία και την εμπιστοσύνη για να δουλέψουμε. Κλειδί ήταν το πως διαχειριστήκαμε τα πάνω μας και τα κάτω μας.

Το γνωρίζαμε ότι θα είχαμε σκαμπανεβάσματα και έτσι θα έχουμε μια διαδικασία προόδου και αυτό είναι το σημαντικό σε μια ομάδα. Σιγά – σιγά γίνονται βήματα προόδου και αυτό είναι κάτι για το οποίο χαιρόμαστε. Υπήρχε μια αισιοδοξία ότι η καλή εικόνα μας θα έβγαινε στο παιχνίδι. Και οι 30 παίκτες, ακόμα και εκείνοι που δεν έχουν παίξει ούτε ένα λεπτό, έχουν μεγάλη σημασία σε αυτήν την επιτυχία. Δύο ήταν τα κομβικά σημεία: Στην δεύτερη αγωνιστική βγήκε από το μυαλό μας η παραμονή στην κατηγορία, κάτι που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια και το δεύτερο ήταν η σταθερότητα που δείξαμε γιατί μόνο μια αγωνιστική βγήκαμε εκτός εξάδας. Αυτά τα δύο σημεία ήταν κομβικά για εμάς. Πήραμε αυτό που δικαιούμασταν στο τέλος. Από την πρώτη μέρα έχουμε στόχο το προϊόν και μέσα από αυτό να ψάξουμε τα όρια μας ώστε να δημιουργήσουμε την βάση μας για τη νέα χρονιά".

Για την προετοιμασία των Κρητικών τη νέα σεζόν: "Τώρα έχουμε μπροστά μας 10 παιχνίδια ώστε να την βάλουμε ακόμα πιο μέσα μας. Σαν ποδόσφαιρο θέλουμε να έχουμε την βάση μας και να την βελτιώσουμε ακόμα πιο πολύ. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει για τη νέα χρονιά, ήδη ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου βρίσκεται στο εξωτερικό και όλα θα γίνουν όπως πρέπει. Αυτό που πρεσβεύουμε ως ομάδα είναι σε πολύ καλό επίπεδο και θα γίνει ακόμα καλύτερο. Ελπίζω να αρέσει και στον κόσμο".