ΟΦΗ

Σίμος: "Το πρωτάθλημα θα το κρίνει η προσωπικότητα των παικτών"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Γιωργος Σίμος συνεχάρη τον ΠΑΟΚ για την πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου, ενώ μίλησε για τη μάχη του τίτλου, αλλά και για το μέλλον του ΟΦΗ στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η πορεία του ΟΦΗ στο Κύπελλο ολοκληρώθηκε μετά από την νέα ήττα από τον ΠΑΟΚ με 4-1. Ο Γιώργος Σίμος συνεχάρη τον Δικεφαλο για την πρόκρισή του στους "8" του Κυπέλλου, ενώ μίλησε για τη μάχη του τίτλου, αλλά και για το μέλλον της ομάδας του στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

Για το σημερινό παιχνίδι: " Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Έχουμε κάποια θετικά να πάρουμε από αυτό το παιχνίδι, κυρίως από τη συμμετοχή κάποιων νεαρών παικτών. Πλέον κοιτάμε το παιχνίδι το Σάββατο για το πρωτάθλημα, που είναι πολύ σημαντικό. Είναι μία σειρά παιχνιδιών από την αρχή του έτους μέχρι και τις αρχές του Φλεβάρη, με καλούς αντιπάλους Τετάρτη-Κυριακή. Είχαμε κάποιους απρόβλεπτους τραυματισμούς. Μετά το σκορ του πρώτου αγώνα, δώσαμε χρόνο σε κάποια παιδιά που δεν είχαν παίξει πολύ ως τώρα. Εμείς επιλέγουμε το καλύτερο για την ομάδα μας κι αυτή τη στιγμή, ήταν αυτό. Δε σημαίνει αυτό ότι διαλέγουμε παιχνίδια"

Για την εικόνα του ΟΦΗ το τελευταίο διάστημα: "Δεν έχουμε την απόδοση που θέλουμε το τελευταίο διάστημα για διάφορους λόγους. Η ομάδα μας θα αντιδράσει. Οι παίκτες μας είναι ικανοί και δυνατές προσωπικότητες. Νομίζω σύντομα θα επιστρέψουμε σε αυτό που ήμασταν το προηγούμενο διάστημα. Εμείς μένουμε στα θετικά και προχωράμε. Ήδη ξεκινήσαμε να σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι"

Για τα πλέι οφ: "Έχουμε πει ότι θέλουμε να δημιουργήσουμε μία βάση για τη νέα σεζόν φέτος. Αυτή είναι μία χρονιά που βλέπουμε κι αξιολογούμε πράγματα. Εμάς, μας ενδιαφέρει ο επόμενος αγώνας. Με τη λήξη της κανονικής διάρκειας θα ξέρουμε που έχουμε τερματίσει και θα προχωρήσουμε για τη νέα χρονιά".

Για τη μάχη του τίτλου: "Μιλάμε για τις δύο κορυφαίες ομάδες στη χώρα, τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Ο τίτλος θα κριθεί στην προσωπικότητα των παικτών στα πλέι οφ. Η πιο φορμαρισμένη ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα. Θα το κρίνει η προσωπικότητα των παικτών".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ