ΟΦΗ

Στη Super League με τον ΟΦΗ ο Κομεσίδης

FOOTBALL LEAGUE / ΟΦΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
Κομεσίδης, ΟΦΗ EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Κομεσίδης ανανέωσε το συμβόλαιό του στον ΟΦΗ και επιστρέφει στη Super League για πρώτη φορά μετά το 2015, όταν αγωνιζόταν στην Ξάνθη.

Μια ακόμα ανανέωση συμβολαίου στον ΟΦΗ, ο οποίος έχει εξασφαλίσει την άνοδο στη Super League. Ο Δημήτρης Κομεσίδης έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση και παραμένει για τρίτη σεζόν στην ομάδα του Ηρακλείου.

Ο 30χρονος αμυντικός (αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και στόπερ) έπαιζε στη μεγάλη κατηγορία από το 2010 μέχρι το 2015 με τη φανέλα της Ξάνθης! Εφέτος αγωνίστηκε σε 33 ματς, τα 29 εκ των οποίων στο πρωτάθλημα.

Παλαιότερα έχει περάσει και από Θράκη - Παναιτωλικό. Ο ΟΦΗ έχει ήδη ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Άγγελο Οικονόμου, Μανώλη Μπολάκη, Μανώλη Παπαστεριανό και Γιάννη Κοιλιάρα. Επαφή έχει γίνει και με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη, η οποία δεν έχει καρποφορήσει μέχρι στιγμής.

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει την Κυριακή (27/5, 17.00) τη Σπάρτη στο "Γεντί Κουλέ" και αν επικρατήσει, τότε κατακτά και το πρωτάθλημα στη Football League. Ο Άρης σε αυτήν την περίπτωση θα μείνει δεύτερος (παίζει την ίδια ημέρα και ώρα στην Καρδίτσα με την Αναγέννηση).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ