Ο ΟΦΗ κατέγραψε με τη δική του κάμερα το "pasillo" των ποδοσφαιριστών του στους παίκτες του Ολυμπιακού ενώ η αναφορά στην ιστοσελίδα του έκανε λόγο για "σεβασμό στο ποδόσφαιρο, σεβασμό στην αντίπαλη ομάδα που κατακτά το πρωτάθλημα".(VIDEO)

Πριν την έναρξη του αγώνα της Κυριακής ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Ολυμπιακό οι παίκτες των Κρητικών σχημάτισαν το γνωστό "pasillo" για να τιμήσουν τους πρωταθλητές Ελλάδας, κάτι που έγινε για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

ADVERTISING

Ο ΟΦΗ κατέγραψε αυτή την κίνηση μέσα από την κάμερα του επίσημου καναλιού του και έκανε αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τονίζοντας "σεβασμός στο ποδόσφαιρο, σεβασμός στην αντίπαλη ομάδα που κατακτάκτα το πρωτάθλημα".

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ ανέφερε:

"Σεβασμός στο ποδόσφαιρο. Σεβασμός στον αντίπαλο και στην ομάδα που κατακτά το πρωτάθλημα. Ο ΟΦΗ τίμησε τον πρωταθλητή της σεζόν 2019-20, Ολυμπιακό, με τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές μας να σχηματίζουν "ανθρώπινο διάδρομο" λίγο μετά τη φυσούνα και να κάνουν το γνωστό "pasillo" στους φιλοξενούμενους, γεγονός που συμβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα".

ADVERTISING

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ Ο ΟΦΗ:

Το pasillo από την κάμερα του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Pasillo στους παίκτες του Ολυμπιακού από τον ΟΦΗ για πρώτη φορά στην ιστορία της Super League

Σίμος για το Pasillo στον Ολυμπιακό: "Για μας το ποδόσφαιρο είναι πολιτισμός"