ΟΦΗ

Βέρα: "Ακόμα δεν πετύχαμε τίποτα"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χάιμε Βέρα τόνισε ότι ο ΟΦΗ δεν το έβαλε κάτω μετά το γκολ του Μακέντα και υπογράμμισε ότι το διπλό επί του Παναθηναϊκού δεν σημαίνει τίποτα από μόνο του.

Με ένα πλατύ χαμόγελο από τη νίκη του ΟΦΗ, παρουσιάστηκε ο Χάιμε Βέρα στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 3-1. Ωστόσο, ο προπονητής των Κρητικών εξήγησε ότι το διπλό από μόνο του δεν αρκεί, αφού ο ΟΦΗ πρέπει να πάρει και άλλα θετικά αποτελέσματα ώστε να μείνει στην κατηγορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βέρα στη συνέντευξη Τύπου:

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί κάναμε μία σημαντική νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Χρειαζόμασταν τους βαθμούς για να μείνουμε στην κατηγορία. Δεν μπορούσαμε να νικήσουμε εκτός έδρας και αυτό το αποτέλεσμα είναι σημαντικό για τον ΟΦΗ".

Μέχρι σήμερα η ομάδα σας πέτυχε 9 γκολ εκτός έδρας. Σήμερα πέτυχε 3 σε 45 λεπτά. Έχετε κάποια εξήγηση για αυτό;
"Ο ΟΦΗ προσπαθεί να δημιουργήσει φάσεις σε κάθε παιχνίδι. Σε άλλα εκτός έδρας ματς δεν καταφέραμε να πετύχουμε γκολ. Τα κυνηγήσαμε, ήμασταν προσεκτικοί και αυτή ήταν η διαφορά. Με τον Απόλλωνα παίξαμε καλά αλλά δεν σκοράραμε, είχαμε δοκάρια. Σήμερα είχαμε αποτελεσματικότητα".

Τι είπατε στους παίκτες στα αποδυτήρια και μεταμορφώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο;
"Τους είπα ότι το ματς ήταν ισορροπημένο. Παίζαμε σωστά μέχρι το γκολ του Παναθηναϊκού. Δεν έπρεπε να τα παρατήσαμε, είχαμε ένα ημίχρονο για την ανατροπή και το πετύχαμε. Οι παίκτες χάρηκαν πολύ, δουλεύουμε σωστά και έχουμε βελτιωθεί πάρα πολύ. Έκαναν αυτά που δουλέψαμε και τους δίνω συγχαρητήρια. Αλλά, ακόμα δεν πετύχαμε τίποτα, έχουμε δύο αγωνιστικές και συνεχίζουμε.

Πιστεύουμε και θέλουμε να κρατήσουμε τον ΟΦΗ στην κατηγορία και περιμένουμε ότι το γήπεδο θα γεμίσει στο επόμενο ματς. Έχουμε καλή διοίκηση και θερμούς οπαδούς, που θα μας βοηθήσουν. Το μόνο που θέλουμε τώρα είναι να σκεφτούμε τον Αστέρα και με την ίδια νοοτροπία να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ