ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Βαγγέλης Μάντζιος

Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Βαγγέλης Μάντζιος

Παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου είναι ο Βαγγέλης Μάντζιος, με τον Έλληνα επιθετικό να συνεχίζει την καριέρα του στην ομάδα της Μαγνησίας. Διαβάστε την ανακοίνωση.

Στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βαγγέλης Μάντζιος. Ο Έλληνας επιθετικός συμφώνησε με την ομάδα της Μαγνησίας, με τον ίδιο να δηλώνει πως θα δώσει τα πάντα στην προσπάθεια των ερυθρολεύκων για άνοδο στη Football League την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μάντζιου.

Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα φορ του σύγχρονου Ελληνικού ποδοσφαίρου και η απόκτηση του αποτελεί πολυτέλεια για την Γ’ Εθνική κατηγορία. Ο Μάντζιος είχε δεχθεί προτάσεις από αρκετές ομάδες (Α’, Β’ και Γ’ Εθνικής) ωστόσο η Διοίκηση τον έπεισε να υπογράψει στον Ολυμπιακό Βόλου και να βοηθήσει στην επίτευξη του στόχου ανόδου της ομάδας. Η απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζιου αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του Συλλόγου έχοντας αγωνιστεί μόνο σε επίπεδο Α’ Εθνικής σε Ελλάδα, Γερμανία, Πορτογαλία, Κύπρο και Αζερμπαϊτζάν ενώ έχει διατελέσει και μέλος της Εθνικής ομάδας Ανδρών, Κ-21 και Κ-19.

Τελευταίος επαγγελματικός σταθμός του ποδοσφαιριστή ήταν ο Απόλλων Σμύρνης με τα χρώματα του οποίου αγωνίστηκε 7 φορές. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Φοίνικα Καλλιθέας απ’ όπου και μεταγράφηκε στον Πανιώνιο (70 συμμετοχές – 15 γκολ). Στην συνέχεια αγωνίστηκε με τα χρώματα του Παναθηναϊκού (68 συμμετοχές – 19 γκολ), της Άιντραχτ Φρανκφούρτης (10 συμμετοχές – 1 γκολ), της Ανόρθωσης (14 συμμετοχές – 9 γκολ), της Μαρίτιμο (1 συμμετοχή), του ΟΦΗ (22 συμμετοχές – 7 γκολ), της Μπακού (8 συμμετοχές – 2 γκολ), του Ατρομήτου (7 συμμετοχές – 1 γκολ) και του Λεβαδειακού (101 συμμετοχές – 34 γκολ).

Ο ποδοσφαιριστής δήλωσε ότι: «Είμαι πολύ χαρούμενος που σήμερα υπέγραψα στον Ολυμπιακό Βόλου. Γνωρίζω σε ποια ομάδα έχω έρθει. Από την μεριά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω στην επίτευξη του στόχου ανόδου της ομάδας».

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλωσορίζει τον Βαγγέλη Μάντζιο στην ομάδα μας και του εύχεται πολλές επιτυχίες με τα ερυθρόλευκα!"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ