ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Α Bola: "Διακοπή στις διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού - Μπενφίκα για τον Σεμέδο"

Α Bola: "Διακοπή στις διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού - Μπενφίκα για τον Σεμέδο"
EUROKINISSI

Στην αποκάλυψη πως μπήκε "Stop" στις διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού - Μπενφίκα για τη μετακίνηση του Ρούμπεν Σεμέδο στους αετούς, ελέω της συμμετοχής των Πειραιωτών στον σαββατιάτικο τελικό του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, προχώρησε η "A Bola".

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας (12/9, 21:00) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό και τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής "A Bola" οι συζητήσεις μεταξύ των πρωταθλητών Ελλάδας και της Μπενφίκα για την πιθανή μετακίνηση του Ρούμπεν Σεμέδο στους αετούς της Λισσαβώνας μετατέθηκαν για την ερχόμενη εβδομάδα ελέω του αγώνα με την ΑΕΚ που καίει τους Πειραιώτες αυτή τη στιγμή.

"Ο Ολυμπιακός και η Μπενφίκα διέκοψαν τις διαπραγματεύσεις για τον Ρούμπεν Σεμέδο, τολάχιστον μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς αυτό το Σάββατο έχει προγραμματιστεί ένας αγώνας με μεγάλη σημασία για το κλαμπ, που θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού, πίεσε τον Σεμέδο να παραμείνει στην Αθήνα. Επιπλέον, οι Έλληνες έβαλαν ξανά κάτω τα δεδομένα και έκριναν ότι μπορούν να λάβουν μία ανώτερη προσφορά από τα 10.000.000 ευρώ που ζήτησαν αρχικά από την Μπενφίκα για το deal.

Ο Ουλίσε Σάντος, ο μάνατζερ που εκπροσώπησε την Μπενφίκα, επέστρεψε στην Πορτογαλία και η μπάλα είναι τώρα στην πλευρά των αετών που καλούνται να αναλάβουν εκ νέου πρωτοβουλία βελτιώνοντας την πρότασή τους", αναφέρει μεταξύ άλλων το σημερινό δημοσίευμα της "A Bola".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Εμβιλά
Big-5: Αυτά πήραν, αυτά τους λείπουν στις μεταγραφές
Νέοι κανονισμοί: Αυτό πλέον δεν θα είναι χέρι
Η SuperLeague Interwetten 2020/21 στη σέντρα: Ο οδηγός του Sport24.gr
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ