ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

A Bola: "Ο Μαρτίνς ζήτησε τον Ματιέ"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ένα ακόμη δημοσίευμα αναφέρεται στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ζερεμί Ματιέ, καθώς η "A Bola" τονίζει πως ο Πέδρο Μαρτίνς ζήτησε τον Γάλλο στόπερ για το προσεχές καλοκαίρι.

Η γαλλική έκδοση του Yahoo Sports ανέφερε σε ρεπορτάζ του πως ο Ζερεμί Ματιέ είναι κοντά στον Ολυμπιακό και πως ο ίδιος ενδιαφέρεται για την προοπτική των Πειραιωτών, με την "A Bola" να κάνει λόγο σε δικό της ρεπορτάζ για επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς να φέρει τον 35χρονο Γάλλο σέντερ μπακ στο λιμάνι το προσεχές καλοκαίρι.

Άλλωστε, η απόκτηση ενός πρωτοκλασάτου στόπερ είναι προτεραιότητα για τους ερυθρόλευκους στην επόμενη μετεγγραφική περίοδο, καθώς είναι μια θέση που έχει... ταλαιπωρήσει αρκετά τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια.

Ο τίτλος του κειμένου είναι "Ο Πέδρο Μαρτίνς ζήτησε τον Ματιέ για τον Ολυμπιακό" και μέσα αναφέρει πως θέλει να τον χρίσει αφεντικό της άμυνας, ότι έχει κάνει εισήγηση στη διοίκηση να κινηθεί για την απόκτησή του και ότι έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, αλλά έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τα "λιοντάρια".

Οι Πορτογάλοι θα ήθελαν να τον διατηρήσουν στις τάξεις τους για μια ακόμη σεζόν, όμως θα έμπαιναν σε διαπραγμάτευση για παραχώρησή του έναντι οικονομικού ανταλλάγματος που θα την ικανοποιούσε. Βέβαια, με κίνδυνο να τον χάσει τσάμπα σε ένα καλοκαίρι, αν ο ίδιος έχει αποφασίσει να φύγει, δύσκολα θα... εκτόξευε την τιμή του.

Ο Ματιέ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στη Σοσό το 2002 και έπαιξε με τη φανέλα της ως το 2005. Ακολούθησε η Τουλούζ ως το 2009, μετά αγωνίστηκε για μια πενταετία στη Βαλένθια και από εκεί τον αγόρασε η Μπαρτσελόνα, η οποία τον διατήρησε στις τάξεις της μέχρι το 2017. Έκτοτε φοράει τη φανέλα της Σπόρτινγκ, ενώ έχει πέντε συμμετοχές με τους τρικολόρ, έχοντας αγωνιστεί και στις μικρές εθνικές της Γαλλίας.

Την τροπαιοθήκη του κοσμεί ένα Λιγκ Καπ Γαλλίας με τη Σοσό το 2004, δυο πρωταθλήματα Ισπανίας με τη Μπαρτσελόνα (2015, 2016), τρία Κύπελλα με τους Καταλανούς (2015, 2016, 2017), ένα Champions League (2015), ένα Σούπερ Καπ Ευρώπης (2015) και ένα Σούπερ Καπ Ισπανίας (2016).

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: "Ο Ματιέ είναι κοντά και ενδιαφέρεται για την ευκαιρία"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ