Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (21:30) και ο Μάκης Αγγελίνας, μίλησε στην κάμερα της NOVA, όπουστάθηκε στις ιδιαιτερότητες του σημερινού ντέρμπι αλλά και στην τελευταία εικόνα των πρασίνων.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον πρωταθλητή Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (21:30) για τα playoffs της Super League 1 και θα παλέψει να υποχρεώσει τους ερυθρόλευκους στην πρώτη φετινή τους ήττα. Ο βοηθός προπονητή του τριφυλλιού, Μάκης Αγγελίνας, μίλησε στην κάμερα της NOVA, όπου μεταξύ άλλων στάθηκε στις ιδιαιτερότητες του αγώνα, αλλά και στην τελευταία εικόνα των πρασίνων.

ADVERTISING

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την πρώτη νίκη στα playoffs: "Πήρε ψυχολογία η ομάδα. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ένα παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό είναι πάντα πρόκληση για όλους τους ποδοσφαιριστές και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε σε αυτή τη δοκιμασία, κόντρα στον πρώτο της βαθμολογίας".

Για το αν αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση για τον Παναθηναϊκό: "Αν το λες επειδή έχεις απέναντί σου τον πρωταθλητή, ναι, είναι μια δοκιμασία. Για εμάς κάθε παιχνίδι είναι δοκιμασία. Είναι δοκιμασία να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και μετά να πάμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια να κερδίσουμε και αυτά".

ADVERTISING

Για το παιχνίδι του πρώτου γύρου: "Σε ένα παιχνίδι μπορεί να έχεις μια κακή εμφάνιση. Δεν το βλέπουμε έτσι. Ήταν μια κακή εμφάνιση που δεν πρέπει να επαναληφθεί. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε δύναμη να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα όπως τον Ολυμπιακό".

Για το τι πρέπει να προσέξει το τριφύλλι: "Πρέπει να είμαστε αρκετά συγκεντρωμένοι στο αμυντικό μας κομμάτι και να είμαστε πολύ καλοί επιθετικά, στην ανάπτυξη, με όσο λιγότερα λάθη γίνονται και να προσέξουμε γενικότερα την ομάδα του Ολυμπιακού. Να μην περιοριστούμε στις μονάδες, γιατί έχει καλούς παίκτες σε όλες τις γραμμές. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε το στόχο μας και να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό".

Για το αν είναι απαγορευτικό να παίξουν πιο νέοι ποδοσφαιριστές: "Δεν υπάρχει απαγορευτικό για εμάς. Υπάρχει αξιολόγηση. Μέχρι και την τελευταία προπόνηση κρίνεται ποιοι μπορούν να παίξουν. Αντιθέτως, έχουν χρησιμοποιηθεί πάρα πολλά παιδιά αυτά τα δύο χρόνια, κάποιοι παίκτες έχουν πάρει περισσότερες συμμετοχές από ό,τι θα έπαιρναν. Δεν έχουμε δείξει να έχουμε απαγορευτικό στο να παίξει κάποιος. Θα παίξουν αυτοί που θεωρεί ο προπονητής κατάλληλους να παίξουν".