ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αλφρέντο Πεντουλά: "Η Νάπολι βλέπει σοβαρά τον Κούτρη"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ιταλός δημοσιογράφος υποστηρίζει πως το ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Λεονάρντο Κούτρη του Ολυμπιακού είναι σοβαρό και αναμένονται εξελίξεις.

Και δεύτερος Έλληνας στην Νάπολι μετά από την καλοκαιρινή απόκτηση του Κώστα Μανωλά; Θα φανεί το επόμενο διάστημα και αυτό γιατί οι Ναπολιτάνοι φέρονται να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο της μεταγραφής του Λεονάρντο Κούτρη από τον Ολυμπιακό.

Ο γνωστός ρεπόρτερ της ιταλικής ομάδας, Αλφρέντο Πεντουλά έγραψε σε ρεπορτάζ του ότι η Νάπολι βλέπει σοβαρά το θέμα του 24χρονου αριστερού μπακ και αυτό διότι αμφότεροι οι Γκουλάμ και Χισάι ίσως αποχωρήσουν εξαιτίας του ενδιαφέροντος που έχουν δείξει γι' αυτούς άλλα κλαμπ του εξωτερικού.

Ο Πεντουλά, επίσης, αναφέρει στο ρεπορτάζ του ότι το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει επαφές μεταξύ Ολυμπιακού και Νάπολι για τον Κούτρη οι οποίες πήγαν αρκετά καλά. Παράλληλα, ο δημοσιογράφος τονίζει ότι ο Κούτρης αυτή τη στιγμή αρέσει περισσότερο από τον Ροντρίγκεθ ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες φάνταζε ως φαβορί για πάρει μεταγραφή στους Ναπολιτάνους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ