ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Άρης - Ολυμπιακός: Αναγκαστική αλλαγή ο Τσιμίκας

Άρης - Ολυμπιακός: Αναγκαστική αλλαγή ο Τσιμίκας

Ο Κώστας Τσιμίκας στο 54' του ντέρμπι Άρης - Ολυμπιακός τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Τη θέση του στον αγωνιστικό χώρο πήρε ο Βασίλης Τοροσίδης.

Προβληματισμός με Τσιμίκα στις τάξεις του Ολυμπιακού, καθώς ο νεαρός μπακ αποχώρησε με τραυματισμό στο ματς με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής ήταν ο κορυφαίος παίκτης των ερυθρόλευκων στο πρώτο ημίχρονο. Η απόδοσή του μάλιστα σφραγίστηκε με καταπληκτική ασίστ στο 33΄στον Μασούρα για το 1-1.

Ο Τσιμίκας στο 55' του ματς, λοιπόν, έπεσε στο έδαφος, δείχνοντας με τις κινήσεις του ότι ένιωσε πόνο στη μέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τσιμίκας από το παιχνίδι στο Βελιγράδι χρειάστηκε να σφίξει τα δόντια για ν' αγωνιστεί και να βοηθήσει την ομάδα του. Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής τον Κούτρη, οπότε στη θέση του τραυματία Τσιμίκα έβαλε τον Βασίλη Τοροσίδη.

Όσον αφορά στον τραυματισμό, να τονίσουμε ότι στο α' μέρος στη Θεσσαλονίκη ο 23χρονος αριστερός οπισθοφύλακας είχε δεχθεί φάουλ από τον Ματίγια. Ο παίκτης του Άρη πάνω στο μαρκάρισμα τον βρήκε στη μέση.

Πλέον, απομένει να δούμε μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις το μέγεθος του τραυματισμού κι αν αυτό θα επηρεάσει και την Εθνική ομάδα. Ο Τσιμίκας βρίσκεται στις κλήσεις του Τζον Φαν Σιπ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ