ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελ Αραμπί: "Δεν ήταν εύκολο να πάρω πάνω μου το πέναλτι"

CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του έδωσε ο σκόρερ του Ολυμπιακού, Γιουσέφ Ελ Αραμπί μετά το τέλος του αγώνα, τονίζοντας πως η πρόκριση ήταν πολύ σημαντική για το κλαμπ.

Ο σκόρερ του Ολυμπιακού και ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης των "ερυθρόλευκων" με τον Ερυθρό Αστέρα που έδωσε τη νίκη με 1-0 με εκτέλεση πέναλτι αλλά και την πρόκριση στους "32" του Europa League, σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα έδωσε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του για την εικόνα της ομάδας, τόνισε το πόσο σημαντικό είναι που η ομάδα θα συνεχίσει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ όπως παραδέχθηκε ήταν πολύ δύσκολο ήταν να πάρει πάνω του την εκτέλεση του πέναλτι.

"Είναι πολύ σημαντικό για εμάς τους ποδοσφαιριστές, τον κόσμο αλλά και το κλαμπ γενικότερα που πήραμε την πρόκριση στους "32" του Europa League. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας μας στο Champions League η εικόνα μας ήταν εξαιρετική. Είναι πολύ καλό που συνεχίζουμε στην Ευρώπη γιατί μας δίνεται η ευκαιρία να δουλέψουμε περισσότερο.

Σε όλα τα παιχνίδια που δώσαμε μάθαμε νέα πράγματα και κερδίσαμε εμπειρίες. Η ομάδα έχει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που τώρα παίρνουν γεύση από το Champions League. Στη διοργάνωση που θα αγωνιστούμε τώρα το επίπεδο είναι διαφορετικό, όμως υπάρχουν και εκεί πολύ μεγάλες ομάδες και πρέπει να προετοιμαστούμε για να είμαστε δυνατοί.

Πραγματικά δεν ήταν εύκολο να πάρω πάνω μου την εκτέλεση του πέναλτι. Όμως είναι πολύ χαρούμενος επειδή σκόραρα. Έπρεπε να κερδίσουμε και το κάναμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου που πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό και αυτό το πέναλτι ήταν η ανταμοιβή για τους κόπους μας.

Επίσης θέλω να συγχαρώ τον τερματοφύλακα του Ερυθρού Αστέρα, γιατί έκανε μία μεγάλη εμφάνιση απόψε. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε, όμως κάποιες φορές απλά η μπάλα δεν πάει μέσα. Όμως δεν τα παρατήσαμε και στο τέλος πετύχαμε. Ξαναλέω πως το πιο σημαντικό ήταν που καταφέραμε να προκριθούμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ