ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έρχεται για τον Ολυμπιακό ο Αχμέντ Χασάν

Braga's Ricardo Horta, 3rd from left, celebrates with Ahmed Hassan after scoring his side's first goal during the Europa League round of 32 second leg soccer match between SC Braga and Olympique de Marseille at the Municipal stadium in Braga, Portugal, Thursday, Feb. 22, 2018. (AP Photo/Luis Vieira)
Χασάν AP PHOTO/LUIS VIEIRA

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Αχμέντ Χασάν από τη Μπράγκα. Ο Αιγύπτιος επιθετικός είναι έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο για Ελλάδα και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του. (VIDEO)

Οι πληροφορίες που ήθελαν τον Αχμέντ Χασάν να έχει κλείσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο οποίος είναι ο Ολυμπιακός, επιβεβαιώνονται. Ο Αιγύπτιος επιθετικός έχει συμφωνήσει με τους ερυθρόλευκους και τις επόμενες ώρες αναμένεται στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Ο 25χρονος φορ, ο οποίος από το 2015 παίζει στη Μπράγκα, θα γίνει όπως όλα δείχνουν παίκτης του Ολυμπιακού και θα ενισχύσει τη γραμμή κρούσης. Με ύψος 1.91, ο διεθνής στράικερ έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από Γκερέρο και Ανσαριφάρντ και ο Πέδρο Μαρτίνς που συνεργάστηκε μαζί του στην Πορτογαλία, εκτιμούσε όλο αυτό το διάστημα πως η απόκτηση του "Κούκα" είναι αναγκαία.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός έχει περάσει παλαιότερα από τα τμήματα υποδομής της Ρίο Άβε και της Αλ Αχλί της πατρίδας του, ενώ η Μπράγκα τον απέκτησε το 2015. Στο πορτογαλικό πρωτάθλημα έχει σημειώσει 41 γκολ σε 123 ματς, ενώ στο Europa League έχει παίξει σε 31 ματς με απολογισμό έξι τέρματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η συζήτηση περί Αχμέτ Χασάν και Ολυμπιακού άρχισε πάλι στην Πορτογαλία

AP Photo/Luis Vieira

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ